Bursada gol yemek i?in resmen ??km?yor ?aka gibi...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Iyi okumadin sanirim, Ozan ilk 11 oynar diye yazmadim. Ancak Senol hocanin elinde olsa bundan daha iyi durumda olurdu bence. Tolgay dan iyi bir futbolcu bence.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbartmissin bence, Ozan bizde olsa Senol hoca ile bug?nden daha iyi durumda olur ve oynar. Keza Alper Potuk bizde olsa ilk 11 oynar.Aslı Cihan Eker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan-alper-souza ortasahas? bizde yedek bile olamayacak seviyede.
Kusura bakma ama bu yoruma ancak g?l?n?r. Ozan bizim 11'de oynayacak demek
Yorum Yap
-
Ge?en senenin ba??ndan beridir s?yl?yorum T?rkiye'nin en iyi yerli kalecisi bence..Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursan?n kalecisi Harunu uzun s?redir be?enen bir tek ben miyim?.gif)
Yorum Yap
-
?yi oku demi?in, peki iyi okuyay?m dedim. Tolgay'dan iyi futbolcu dedikten sonra senin yazd?klar?n? okumaya bile gerek olmad???n? anlad?m. Zaman kayb?s?n.Bye.Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIyi okumadin sanirim, Ozan ilk 11 oynar diye yazmadim. Ancak Senol hocanin elinde olsa bundan daha iyi durumda olurdu bence. Tolgay dan iyi bir futbolcu bence.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbartmissin bence, Ozan bizde olsa Senol hoca ile bug?nden daha iyi durumda olur ve oynar. Keza Alper Potuk bizde olsa ilk 11 oynar.Aslı Cihan Eker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan-alper-souza ortasahas? bizde yedek bile olamayacak seviyede.
Kusura bakma ama bu yoruma ancak g?l?n?r. Ozan bizim 11'de oynayacak demek
Yorum Yap
-
Volkan Babacan'dan sonra olabilir.Aslı Guray Gunal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en senenin ba??ndan beridir s?yl?yorum T?rkiye'nin en iyi yerli kalecisi bence..Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursan?n kalecisi Harunu uzun s?redir be?enen bir tek ben miyim?.gif)
Yorum Yap
-
abi baya iyi bir kaleci bence ?zellikle de iyi yer tutuyorAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursan?n kalecisi Harunu uzun s?redir be?enen bir tek ben miyim?.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap