Ts Galatasaray ile puan fark?n? 2'ye Fenerbah?e ile 3'e indirdi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ne i?in gittiklerinin niyet okumas?n? yapamam ama bende senin gibi UEFA y? istiyorum
Ha gruplardan ??kacaksak minimum son 8 yapmal?y?z
yava? yava? ??ta y?kselmeli
Abi ?ok pis katakulliye getirdin beni
Yorum Yap
-
Sergen yine istifa etmi?. Arka planda neler olmu?tur bilmiyorum ama kendisini ?ok savunmu? biri olarak Sergen'den hoca olmayacak diye d???nmeye ba?lad?m.
Futbol bilgisi ?st d?zey ama en ufak ?eyde b?rak?p gitmeyle hoca olunmaz Gitsin yorumculuk yaps?n. An?lar?n? anlats?n tv'de. Hocal?k ona g?re de?il gibi.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen yine istifa etmi?. Arka planda neler olmu?tur bilmiyorum ama kendisini ?ok savunmu? biri olarak Sergen'den hoca olmayacak diye d???nmeye ba?lad?m.
Futbol bilgisi ?st d?zey ama en ufak ?eyde b?rak?p gitmeyle hoca olunmaz Gitsin yorumculuk yaps?n. An?lar?n? anlats?n tv'de. Hocal?k ona g?re de?il gibi.
Yorum Yap
-
Beyler a sporun olay? boyle sukse etmes?n?n b? sebeb? var. Ibb n?n topcular?n? normalde hakl? b?le gorurlerd? asl?nda. Fakat kupada fenerle oynayacak. Ceza ald?rmaya cal?s?yorlark? kupada fener rahat eles?n. Zaten verurlerse b? mac ceza ver?rler fenerr mac?nda oynamazlar b?z?m macta heps? oynar. Kume dussun f?lan d?yenler olmus. Ibb kume dussunde s?zde samp?onlar l?g? on elemes? oynay?n d?m? yavsaklar.
Ben?m gorusum ceza felan alan k?mse
Yorum Yap
-
Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen yine istifa etmi?. Arka planda neler olmu?tur bilmiyorum ama kendisini ?ok savunmu? biri olarak Sergen'den hoca olmayacak diye d???nmeye ba?lad?m.
Yorum Yap
Yorum Yap