O ilk pozisyonun gol olmamasi cok tuhaf ya bize fenere vs olsa banko goldu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl? gol atar. Hi? kurtulu?u yok gsnin. Le? gibiler ??nk?.
Yorum Yap
-
Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
Yorum Yap
Yorum Yap