Herifler asiri balli ya, nasil boyle oluyor anlamiyorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma ?u Bruma'y? izleyip ders als?n biraz.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizim kanatlar Bruma ve Yasini izlesinde ders als?n adamlarda s?rf Yasinin bizim b?t?n kanatlar?n toplam?ndan fazla gol? oldu
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma ?u Bruma'y? izleyip ders als?n biraz.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma ?u Bruma'y? izleyip ders als?n biraz.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
Yorum Yap
Yorum Yap