Aslı Caner Sever tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
-
Lince gerek yok,ben bu sene stadda ma? ka??rmad?m,sadece belirtti?im tespittir.
@Ramazan Kurtulu? abinin s?yledi?i bi bak?? a??s? mant?kl? gelmedi de?il.
Ama genel olarak sol bek performans? Adriano'nun s?f?r,huc?ma ??km?yor dedi?imiz Beck daha ?ok huc?ma ??k?yor.
Yapt??? ekstra hi? bir?ey yok,sadece ge?en sene 7 senenin ard?ndan 1 sene katk? ald?k ?smail'den, fakat onunla bile k?yaslay?nca bu ortaya ??k?yor.
Ay?p ettiysek Adriano'nun Barcelona sonras? g?sterdi?i 'Sol bek' performans? ay?pt?r,benim ki sadece ele?tiri.
Yorum Yap
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem kim olacak acaba o da onemli.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem kim olacak acaba o da onemli.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb liler ve bir?ok Be?ikta?l? karde?im haftaya ki ma??n sonucunu tayin etmi?ler bile..Bi arkada??n dedi?i gibi favori olmamamiz daha iyi..
G?rece?iz bakal?m sonu? ne olacak..Ben skoru ?imdiden yaziyim 1-2
Kontra ya da duran top ?eklinde belki 1 gol yeri belki yemeyiz. 0-1 1-1 gibi bir sonu?la bitebilir.
Not: ?n?allah her harfinde yan?l?r?m bu yaz?n?n..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ve genclerle icerde antalya ve ts ile deplasmanda oynayacaklar, bizim mac harici pek zor maclari yok
ts mac?n? yeni stadda oynayacaklar ne yap?p ne edip o mac? ts ye kazand?r?rlar en kotu berabere biter tsnin yenildigini dusunemiyorum hele bi de taraftar giderse akyaz?ya mutlaka iki tak?mda uc bes mac ceza al?r
Yorum Yap
-
bence fener ma??nda orta sahada necip atiba oynamal?. Necibi her ne kadar ?ok be?enmesekte fenerin sertli?ine kar??l?k verebilecek tek adam. Gokhan inler baya kotu durumda. Ilerde de tolgay oguzhandan birini secmek gerekiyorEn son düzenleyen Talha Karanfiler; 28-11-2016, 02:32.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster50 defa dedik ?u Fener kadro kalitesi olarak Gs'den misli misli ?nde bizden de ?ok geride de?il diye. Haftaya.muhtemelen yenilece?iz ve fark 1 e inecek. Yaz?k valla.
FB'den korkmayin. FB'yle yarismak kolay hem de cok kolay. Rahat olun.
Sanpion oldugu yillarda bole sorunsuz vs olduklarini dusunmuyorsun heralde. Ben knlarin kafada girip sampiyonluk verdigini cok az bilirim. Bi antep samsun antalya yili. Gs her turlu daha tehlikeli rakip. Cekisceksek fb ile cekiselim her turlu.
Fenerbahce'nin lig sonu fobisi var ve bu fobi onlari bitiriyor. Hep beraber gorecegiz insallah.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunu s?yleyece?im akl?ma gelmezdi ama ?smail,Adriano'dan daha iyi durum da g?r?n?yor.
Ge?en sene ki ?smail ile k?yaslarsak daha da a??r bas?yor.
Abi bilmiyorum ben hi? bir ?ekilde memnun de?ilim Adriano'dan,adam hi? bir?ey yapm?yor ya !
Ne do?ru d?zg?n ileriye ??k?yor,ne adam ak?ll? savunma duru?u sergiliyor ve s?rekli sakatlan?yor.
Elimizde patlad? san?r?m,devre aras? iyi bir sol bek ?art o?lu ?art !
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem kim olacak acaba o da onemli.
bencede H?seyin G??ek olacak. C?neyt ?ak?r ile Ali Palab?y?k'?n olma ihtimali kalmad?.?kisi de bu hafta bizim ve Fenerin ma?lar?n? y?nettiler. Mete Kalkavan'a ise 4-5 sene bizim ma?lar? vermezler.F?rat Ayd?nus gelirse ortal??? yang?n yerine ?evirir bizimkiler. Bana g?re favori H?seyin G??ek plase B?lent Y?ld?r?m olur.
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunu s?yleyece?im akl?ma gelmezdi ama ?smail,Adriano'dan daha iyi durum da g?r?n?yor.
Ge?en sene ki ?smail ile k?yaslarsak daha da a??r bas?yor.
Abi bilmiyorum ben hi? bir ?ekilde memnun de?ilim Adriano'dan,adam hi? bir?ey yapm?yor ya !
Ne do?ru d?zg?n ileriye ??k?yor,ne adam ak?ll? savunma duru?u sergiliyor ve s?rekli sakatlan?yor.
Elimizde patlad? san?r?m,devre aras? iyi bir sol bek ?art o?lu ?art !
Adriano'nun genel olarak performans?ndan memnunsan problem yok Kutbettin Abi
Yorum Yap
-
Trabzonspor'un hali de i?ler ac?s?. Ligde ma? kazanam?yorlar, ligin en az gol atan tak?m? ve 14. s?raya kadar gerilediler. Ersun Yanal bile d?zeltemedi durumu.
Kadrolar? bana g?re ?ok zay?f ve eksik. Bir s?r? transfer yap?yorlar; ama hep hava civa. Bana bir 11 yap deseler, ortaya b?yle bir ?ey ??karabiliyorum:
Onur K?vrak
XXX - M.Yumlu - XXX - XXX
Okay - Onazi
XXX - M.Ekici - Yusuf Erdo?an
XXX
Yedek kaleci, Yedek sa? bek, Yedek stoper, Luis Ibanez, Yedek orta saha, Yedek kanat, Dame N'Doye...En son düzenleyen Mehmet Erhan; 28-11-2016, 13:48.
Yorum Yap
Yorum Yap