?ki sevdi?im tak?m ge?en sene real alm??t? bu sene juve als?n istedim ama olmad? buffon cl ?ampiyonlu?u g?remedi kupada realde kald?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Kirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden
?ki ?ikeci tak?m?n finali beni pek enterese etmiyordu ayr?ca
Yorum Yap
-
Ay k???k Katalan fan? nas?l da a?l?yor klasikle?ti iyiceAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden
?ki ?ikeci tak?m?n finali beni pek enterese etmiyordu ayr?ca.gif)
Hadi eski zamanlara, Di Stefano'nun kirli transferini tekrar yaz hadi hak ettin hasdhasfhashdashd
Yorum Yap
-
Yok o kadar eskilere gitmeye gerek yok. Bayern e?le?mesinde hakemin yapt?klar?n? unutmad?k..Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAy k???k Katalan fan? nas?l da a?l?yor klasikle?ti iyiceAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden
Hadi eski zamanlara, Di Stefano'nun kirli transferini tekrar yaz hadi hak ettin hasdhasfhashdashd 
Yorum Yap
-
Bayern savunmac?s? m? oldunuz ?imdi de ya arkada? bu Kral tak?m?na kar?? kim varsa onu destekleyin zaten xD 12 ?L al?n sonra kap???r?z hadi ben yat?yorum art?k sabah ?zelden triggerlar?m seni ?pt?m :*Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok o kadar eskilere gitmeye gerek yok. Bayern e?le?mesinde hakemin yapt?klar?n? unutmad?k..Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAy k???k Katalan fan? nas?l da a?l?yor klasikle?ti iyiceAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden

Yorum Yap
Yorum Yap