Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Genel olarak burada barca n?n d??t??? durum a seviniliyor
Soru basit Lyon deplasman?nday?z ilk yar? boyunca rakip yar? sahada top oynam?s?z Lyon sadece 2 kere gelmi? ve 2 gol atm?? ne hissederdik ?
Bir yorum yaz:
-
Arda Turan sakatliginnedeniyle kadroda yok. Bu sezon en cok duydugum cumle galiba.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
khedira sa? ba? yoldurur adama ?zellikle dikkat ettim pas?n? olmayacak noktaya at?p sonrada rakibin arkas?na ge?erek oyunu a?maza sokuyor ?aka gibi
Bir yorum yaz:
-
Hee, sol bek ??kar gibi abi 😀Aslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle de?il dostum ?s? haritas?nda nerede ??kar senceAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSol forvet oynat?yor AllegriAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMandzukic nerde top oynuyor
. Y?zde 70 top bar?ada ama skor 2-0 bakal?m tur ne olacak
))
Bir yorum yaz:
-
Juvenin gol att??? kalenin arka taraf?nda trib?nlerde yer yer bo?luk b?rakm??lar koltuklar? son haftalarda s?rekli yap?yorlar bunu ne alaka acaba
Bir yorum yaz:
-
?yle de?il dostum ?s? haritas?nda nerede ??kar senceAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSol forvet oynat?yor AllegriAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMandzukic nerde top oynuyor
))
Bir yorum yaz:
-
Neymar iyice g?khan t?reye ba?lam?? gereksiz ?al?m denemeleri
LG-H860 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Sol forvet oynat?yor AllegriAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMandzukic nerde top oynuyor
Bir yorum yaz:
-
Mandzukic nerde top oynuyor
Bir yorum yaz:
-
Artik azalarak bitsin Messi ve Barcelona, yeter artik. Haydi Juve.
Bir yorum yaz:
-
Aslan?m juve ayn? Be?ikta? 😀
SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: