Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Katiliyorum. Zaman zaman domine ettigi donemler oluyor sezon icinde ama her sezon azaliyor bu. Xavi`nin gidisiyle dusus basladi.Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSon 3-5 y?ld?r domine etti?i yok ki zaten.Aslı Hasan Ozan Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBarca`nin kadro da iyice siradanlasmaya basladi bana gore.
Sergio roberto, ter steigen, mathieu, titi falan Barca ayarinda degil.
Inieste Mascherano falanda yaslandilar artik.
Messi suzarez neymarda bi yere kadar. Artik Barca yavas yavas dususe gecti.
Eger duzgun transfer ve kabuk degistirme olmaz iste sanki yillardir suren bu dominasyon bitiyor gibi.
O eski dominasyon kalmadi.
Bu sac dokulmesi gibi. Basta dokuluyor ama kel gorunmuyor, sonra yavas yavas artik kendini belli ediyor. Bu sezon kel gorundu Barca icin
Bir yorum yaz:
-
Bir ?talyan tak?m?na kar?? r?van?ta b?yle bir skoru ??karmak imkans?za yak?nd?r. Hele ki Juve'ye kar??... Zaten bir ?nceki turdaki mucizeyi de biraz Psg'nin mall???, biraz da hakem ittirmesiyle ger?ekle?tirmi?lerdi.
Bir yorum yaz:
-
Son 3-5 y?ld?r domine etti?i yok ki zaten.Aslı Hasan Ozan Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBarca`nin kadro da iyice siradanlasmaya basladi bana gore.
Eger duzgun transfer ve kabuk degistirme olmaz iste sanki yillardir suren bu dominasyon bitiyor gibi.
Bir yorum yaz:
-
Barca`nin kadro da iyice siradanlasmaya basladi bana gore.
Bir yorum yaz:
-
Deniz aytekin lazim acilinden
))
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?amar o?lan?na d?nd? barca psg 4 juve ?uanl?k 3 att? beter olun beter
Bir yorum yaz:
-
Su gol anonsuna arkas?ndan ?alan m?zi?e falan bak arkada? bizimkiler ?ok amat?r bunlar?n yan?nda...
Vensaaagggggnnnnnnntttttttt
Bir yorum yaz:
-
Arkada? Juve nin anons?usu ne g?zel tam bir insan
D5803 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Higuain Allah cezan? vermesin senin ya ?u toplara vurmay? 10 y?ld?r ??renemedin yine de her sene 30 gol at?yorsun ??zemedim ben seni.
Bir yorum yaz:
-
sevinilecek bir durum yok aslinda 1 gol atsa Barca tum avantaj gidiyor. Cok zor yani. Hersey Juve lehine de gitse 2. macin Barcelona`da olmasi cok fena.Aslı G?rkan ?zcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGenel olarak burada barca n?n d??t??? durum a seviniliyor
Soru basit Lyon deplasman?nday?z ilk yar? boyunca rakip yar? sahada top oynam?s?z Lyon sadece 2 kere gelmi? ve 2 gol atm?? ne hissederdik ?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: