Hollanda ligi ne beklersin ki
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Lense Alper potuk gibi diyenler var buradaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens harbiden fena topcu
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Sen yaz?lanlar? anlam?yor musun ? k???c?k beyninle dalga ge?meye cal??madan ?nce okudu?unu ANLAAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLense Alper potuk gibi diyenler var buradaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens harbiden fena topcu
Yorum Yap
-
Haddini bil !!! Terbiyesizli?in l?zumu yok !!Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen yaz?lanlar? anlam?yor musun ? k???c?k beyninle dalga ge?meye cal??madan ?nce okudu?unu ANLAAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLense Alper potuk gibi diyenler var buradaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens harbiden fena topcu
Yorum Yap
-
Sen haddini bileceksin ?nce, sen kimsin de bana had bildirmeye cal???yorsun.Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaddini bil !!! Terbiyesizli?in l?zumu yok !!Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen yaz?lanlar? anlam?yor musun ? k???c?k beyninle dalga ge?meye cal??madan ?nce okudu?unu ANLAAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLense Alper potuk gibi diyenler var buradaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens harbiden fena topcu
Dalga ge?eceksen a? bilmem neyinle dalga ge?
Yorum Yap
-
Ben sana al?nt? yaparak k???k beyinli falan demedim. Ka? ma?t?r tak?m?n? ayakta tutan adam? bir ka? pozisyonda yerde kald? diye Alper potukla k?yaslaman senin ne kadar engin bir futbol bilgin oldu?unu ve ne kadar b?y?k (!) beyninin oldu?unu g?steriyor zaten.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen haddini bileceksin ?nce, sen kimsin de bana had bildirmeye cal???yorsun.Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaddini bil !!! Terbiyesizli?in l?zumu yok !!Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sen yaz?lanlar? anlam?yor musun ? k???c?k beyninle dalga ge?meye cal??madan ?nce okudu?unu ANLA
Dalga ge?eceksen a? bilmem neyinle dalga ge?
Yorum Yap
Yorum Yap