Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Bo? bele? ald? kupay? manu. Manuyu yenen tek tak?mda fb rezilli?in b?ylesi. Uzun top ata ata nefret ettirdiler. ?kinci yar?y? izlemedim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?mer Canda? Dilan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa ma?lar? izledik?e bizim 6 ve 8 numaralar?m?z?n ?ok daha fizikli ve m?cadeleci olmas? gerekti?ini d???n?yorum.Bizimkilerin futbol akl? ?ok iyi ama fizik olarak yetmiyoruz maalesef.
SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?mer Canda? Dilan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa ma?lar? izledik?e bizim 6 ve 8 numaralar?m?z?n ?ok daha fizikli ve m?cadeleci olmas? gerekti?ini d???n?yorum.Bizimkilerin futbol akl? ?ok iyi ama fizik olarak yetmiyoruz maalesef.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
lyon ilk ma?ta q7 olsayd? ?imdi kupay? kald?r?yorduk belki de.Bana g?re sorun kadro planlamas?nda.Atiban?n yede?i? q7 nin yede?i? abunun yede?i? kadromuz buralara g?re dard?.yoksa ben buralara rahat gelece?imizi d???n?yorum.
Bir yorum yaz:
-
?ok rahat elerdik bu iki tak?m?...
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Mourinho ile EPL'de oyun mu olur yaw? Defans yapmak i?in bu kadar b?t?e harcan?r m? arkada?? Manu topla %30 oynar m? yaw? Hem de Ajax'?n gen?lerine kar???...
Bir yorum yaz:
-
G?m??hane- Erzurum ma??n?n ikinci yar?s?n? izledim . Bu ma?tan daha heyecan vericiydi. Lyon la i?erde oynad???m?z ma? harbi finalmi? heyecan olarak. Lyon Ajax? elese alm??t? kupay? bence.
Bir yorum yaz:
-
Avrupa ma?lar? izledik?e bizim 6 ve 8 numaralar?m?z?n ?ok daha fizikli ve m?cadeleci olmas? gerekti?ini d???n?yorum.Bizimkilerin futbol akl? ?ok iyi ama fizik olarak yetmiyoruz maalesef.
Bir yorum yaz:
-
ne sa?ma bi final lan bu. ne sahadaki futbol ne de trib?nler heyecan veriyor. Ah biz olacakt?k ki ?imdi ah
Bir yorum yaz:
-
Manu'nun bu sa?lam defans?na Ajax en fazla bir gol atabilir. ??eri giremiyorlar, sa?dan soldan gelmeye ?al???yorlar olmuyor. Bal yapamayan ar? gibiler. Fizik g??leri maalesef yetmiyor. Belki duran toptan ?anslar? olabilir.
Bu saatten sonra tecr?besiyle Manu ma?? b?yle tamamlar ve araya bir tane daha s?k??t?rabilir.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: