Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Mehmet Ali mesela. Ge?en sene ?ok istedi ama yeterli ?o?unlu?a ula?amad?.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ok merakl?s? de?ilim ama forumda ?ok isteyen abilerimiz var.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCuk oturur valla sisteme.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlaca??z biz bu Ndiaye'yi sene sonunda..gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Merak etme Aboubakar buyuk maclarda buyuk oynuyor. Fb'nin kabusu olacak insallah. Rahat olun.Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu adiler golu bulunca tehlikeli oluyor napip edip asla golu biz ilk yememeliyiz bunlardan! Ztn mac gelir o zaman bize!
Birde bunlarin rvpsi duruyor bizim gomezimiz gitti! Ulan gomez
Yorum Yap
-
Gecen seneden beri yaziyorum bu cocugu. Bizim takima uyan bir oyuncu. Mutlaka alinmali.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCuk oturur valla sisteme.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlaca??z biz bu Ndiaye'yi sene sonunda..gif)
Bu arada Osmanlispor keyif veriyor. Inanilmaz sempatim olustu bunlara.
Yorum Yap
-
?yi tak?m.Deplasmanda Villa Real yenmek basit i? de?il. Hocalar? kaliteli 1461 ba??ndayken bile kupada gelip b?y?kleri yeniyordu.Trabzonlu hocal?k e?itimini Ajax'ta alm?? ve ?enol G?ne?'in iste?i ile 1461 tak?m?n?n ba??na getirilmi?. H?cuma ??karlarken bir anda 6 7 ki?i olmalar? ve bitmeyen enerjileri ile senmpatik tak?m Osmanl?. Mesela Gs ?u Musa'y? g?nderdi bana g?re 2 tane ci?erci eder ?ocuk.Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGecen seneden beri yaziyorum bu cocugu. Bizim takima uyan bir oyuncu. Mutlaka alinmali.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCuk oturur valla sisteme.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlaca??z biz bu Ndiaye'yi sene sonunda..gif)
Bu arada Osmanlispor keyif veriyor. Inanilmaz sempatim olustu bunlara.
Yorum Yap
-
Bu Ndiaye bizim kadroda kimin yerine oynar? Ona g?re degerlendirme yapalim.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ok merakl?s? de?ilim ama forumda ?ok isteyen abilerimiz var.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCuk oturur valla sisteme.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlaca??z biz bu Ndiaye'yi sene sonunda..gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Atiba ozi ndiayeAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Ndiaye bizim kadroda kimin yerine oynar? Ona g?re degerlendirme yapalim.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ok merakl?s? de?ilim ama forumda ?ok isteyen abilerimiz var.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCuk oturur valla sisteme.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlaca??z biz bu Ndiaye'yi sene sonunda..gif)
.gif)
Yorum Yap
-
O zaman bir bakima Sosa g?revi mi yapacak? Olmaz bence, bu arada devre arasi Sosa gibi iyi bir lider orta saha alsak iyi olur. Aslinda Sosa kiralasak iyi olur ancak y?netim d?s?nmez herhalde.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba ozi ndiayeAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Ndiaye bizim kadroda kimin yerine oynar? Ona g?re degerlendirme yapalim.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben ?ok merakl?s? de?ilim ama forumda ?ok isteyen abilerimiz var..gif)
Yorum Yap
-
Pres yapan teknik ko?an pas atan gol atan orta saha. Valla bana g?re yapar hatta orada Talisca'dan fazlas?n? yapar ??nk? Talisca pek orta saha adam? gibi de?il.Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO zaman bir bakima Sosa g?revi mi yapacak? Olmaz bence, bu arada devre arasi Sosa gibi iyi bir lider orta saha alsak iyi olur. Aslinda Sosa kiralasak iyi olur ancak y?netim d?s?nmez herhalde.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba ozi ndiayeAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Ndiaye bizim kadroda kimin yerine oynar? Ona g?re degerlendirme yapalim.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben ?ok merakl?s? de?ilim ama forumda ?ok isteyen abilerimiz var..gif)
Yorum Yap
Yorum Yap