dolberg adl? ?ocuk gol?n? yazd?
SM-J700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Ajax att? Lyon gg
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAjax younes sch?ne ziyech dolberg traore ofans hatt?yla ?ok h?zl? dedi?imiz lyondan daha daha ?abuk oyuna daha fazla ak?l koyan bir ekip
?zellikle klaessen kuyt'un fbdeki halinin genci gibi uzun s?re kalaca?? tam sembol olacak oyuncu.
Sch?ne emre b.nin futbolcu olan?
Dolberg gelece?in en ?nemli santrfor aday?m
Traore olduk?a ?abuk ve atletik ?nemli bir kanat silah?
Bir yorum yaz:
-
Ajax younes sch?ne ziyech dolberg traore ofans hatt?yla ?ok h?zl? dedi?imiz lyondan daha daha ?abuk oyuna daha fazla ak?l koyan bir ekip
?zellikle klaessen kuyt'un fbdeki halinin genci gibi uzun s?re kalaca?? tak?mda tam sembol olacak oyuncu. Uzun s?reden beri takip ederim bizde g?rmek istedi?imi bilen bilir.
Sch?ne emre b.nin futbolcu olan?
Dolberg gelece?in en ?nemli santrfor aday?m
Traore olduk?a ?abuk ve atletik ?nemli bir kanat silah?En son düzenleyen Soner Gokturk; 11-05-2017, 23:33.
Bir yorum yaz:
-
Dengeli bi ma? oluyor. Celta kalecisi Alvarez iyi toplar ??kard? ?zellikle Rashford'un topunu. Yaln?z Wass, Aspas, Sisto, Guidetti gibi bi ileri d?rtl?s? olan tak?m da muhakkak gol bulur kendi sahas?nda bence ikinci yar?. Bakal?m bi.
Bir yorum yaz:
-
Celta Vigo - Manchester maci basliyor, ev sahibi alir gibi ManU eksikleri varmis
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Cenk' in yerine Aboubakar olsayd? turlam??t?k.
Ersan + Mitrovi? yerine 30'lu ya?larda tecr?beli bir stoper alsayd?k turlam??t?k.
Ba yerine haz?r bir forvet alsayd?k turlam??t?k.
Asl?nda olumsuzluklar?n yan?nda f?rsatlar da geldi bize. Fakat y?netim bunu iyi kullanamad?. Bu sene kupay? almak hi? zor de?ildi, sadece y?netim istemedi.
Bir yorum yaz:
-
ben burada zaman?nda hakim ziyech diye ?ok yazm??t?m(adam d?nk? ma?ta her pozisyonda var) fener istiyordu fener FFP y?z?nden alamad? ajax bast? 10m? yu ald? adam?
ben kimi istesem 10 numara pozisyonunda mutlaka ya fener al?yor ya sal?a oluyor
bakal?m Lucas Lima ya ne zaman sal?a olacaklar.
istedi?im 10 numaralar?n hepsi bizde i? yapard?
ziyech, hernanes ve hatta diegoyu da istemi?tim ki diego bizde olsayd? ?enol g?ne?in sisteminde ?ok ba?ar?l? olurdu
ke?ke ?u Lucas Limay? alsak
bu f?rsatlar her zaman gelmez
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz 17 yasinda lise turnuvalarinda finale kalir miyiz diye hayal kurarken, adamlar ayni yasta Uefa Kupasi finaline yuruyor. Takimdaki tek yasli oyuncu Schone, hepsi 17-24 arasi, seneye bu kadrodan en az 5 kisiyi 10 m euro uzerinde satip yenilerini cikaracaklar, Ajax sistemine imreniyorum. Biz de seneye 34 luk Atibamiz bizi tasir mi diye actik ellerimizi dua ediyoruz.
Lyon, evinde 4-1 kazanip penaltilarda elensin, bir daha da Avrupa arenasina adimini atamaz umarim, nefret ettigimiz bir takim daha oldu.
Zlatan'in capraz bag koparip, Celtalar'in yari final oynadigi turnuvada finalde Gs'nin yaptigi gibi Manu'yu gazla cizebilirdik, cok yazik oldu cok, 1 kac hafta sonra muzemizde bir kupa olabilirdi! [emoji17] [emoji26]
Отправлено с моего HUAWEI MT1-U06 через Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Biz 17 yasinda lise turnuvalarinda finale kalir miyiz diye hayal kurarken, adamlar ayni yasta Uefa Kupasi finaline yuruyor. Takimdaki tek yasli oyuncu Schone, hepsi 17-24 arasi, seneye bu kadrodan en az 5 kisiyi 19 m euro uzerinde satip yenilerini cikaracaklar, Ajax sistemine imreniyorum. Biz de seneye 34 luk Atibamiz bizi tasir mi diye actik ellerimizi dua ediyoruz.
Lyon, evinde 4-1 kazanip penaltilarda elensin, bir daha da Avrupa arenasina adimini atamaz umarim, nefret ettigimiz bir takim daha oldu.
Zlatan'in capraz bag koparip, Celtalar'in yari final oynadigi turnuvada finalde Gs'nin yaptigi gibi Manu'yu gazla cizebilirdik, cok yazik oldu cok, 1 kac hafta sonra muzemizde bir kupa olabilirdi! [emoji17] [emoji26]
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: