Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Olympiacos da hi?bir ?ey yok turlarlarsa bizle e?le?sinler ??leriz vodafone arenada
-
Yedi osmanli, olympiakos hicbir sey oynamadan duran toptan atti
Bir yorum yaz:
-
Osmanliya helal olsun valla. Adamlar elerlerse ilk kez katildiklari avrupa liginde son 16 ya kalcaklar
Bir yorum yaz:
-
Osmanl? ilk yar?da ?st?n oynayan taraft? biraz daha becerikli olsalar golde gelirdi
Bir yorum yaz:
-
Acestream ya da Sopcast kurarsan?z Avrupa ma?lar?n? b?y?k oranda sorunsuz izleyebilirsiniz. Youtube'a dedi?im programlardan birinin ad?n? yaz?p kurulumunu ??renebilirsiniz, tivibu engel de?il
Bir yorum yaz:
-
?u Pinto'yu be?eniyorum ben. Ya?? biraz gen? olsa ilerleyen zamanlar i?in d???nebilirdi. Ve de Badou. Tam ?enol hoca elinde tavan yapacak g??l? her iki t?rl? oynayabilen iki aya??n? kullanabilen orta saha.
Ve de ka? senedir takip ediyorum ?u Andy Najar'? alsak 5 sene arkam?za bakmay?z.
Bir yorum yaz:
-
Feysbukta "Taraftarium" (@taraftarium24) sayfas?nda da canl? yay?nda veriliyo.. Lig ma?lar?nda da takibinizde olsun : )
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl? ma?? hangi kanalda?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl? ma?? hangi kanalda?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl? ma?? hangi kanalda?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: