?yide adam direk vuru? yapacakt?. Yani bi mesafe yok ba?kas?n?n yeti?ebilmesi i?in. O dedi?in 1. kural burada i?lemiyor. Dedi?im gibi k?rm?z? biraz a??r oldu, vermeyebilirdi.
M utd nin zor fikst?r? var diye 2. yar? hep r?lantide oynad?lar. Yedekten bile gen?leri ald? hep oyuna. ?brahimovic Fellaini s?per genc Rashford falan gireydi daha a??l?rd? fark dua etsin fenerliler 4 golle y?rtt?lar
?yide adam direk vuru? yapacakt?. Yani bi mesafe yok ba?kas?n?n yeti?ebilmesi i?in. O dedi?in 1. kural burada i?lemiyor. Dedi?im gibi k?rm?z? biraz a??r oldu, vermeyebilirdi.
Yeni kural? hakem bilmiyor san?r?m. FIFA de?i?ikli?i Arap yar?madas?na ula?t?r?lmam?? san?r?m.
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Su kjaeri ba??m?za maldini yapanlar nerde ? Bu adam kazmanin en onde gideni marcelo bunu top diye oynar yeminle...?ok iyi oynuyor denilen zamanda da ayn? dusuncedeydim tam bir kazma stoper ?rne?i kendisi...
Ben de ?u alg?y? yarataca??m. Kjaer a??r ,tekni?i 0 hava toplar?nda vasat bi adamd?r. Wolfsburg'da rezil olmu?tue. Marcelo'den kesinlikle ?stte bi oyuncu olmad??? gibi bana g?re Marcelo kesinlikle daha iyi top?udur ama bu forumda Marcelo vasat Kjaer ?ber stoper alg?s? yarat?ld?. Bunu bizim taraftar?m?z yapt? valla ?z?l?yorum.
Aslı Mustafa Ula? ?ktem tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Gs ?lse umrumda olmaz ama fener yensin avrupada, hep b?yle oldu?u i?in ?L'ye anca 1 tak?m yolluyoruz..Bi?eyler de?i?meli art?k ?lke futbolunda...Grup kuralar? ?ekilirken mesela, Bar?a-City gelmesin diye dua etmek yerine, in?allah onlar gelirde g?zel ma?lar izlemeliyiz diye d???nmeliyiz..
fenerle cimbomun kuralar? ?ekilirken ben de hep ?yle d???n?yorum abi, in?allah city manu allah ne verdiyse gelsin de g?zel ma?lar izleyelim istiyorum.
Ahaha ?yide karde?im i?te 2. olanda ?L ye gitse fenam? olur? ?n elemeyi ge?emiyoruz zaten...
Fb'den o kadar nefret etmezdim benim as?l nefretim yosmalard? ama ge?en sene S?leyman Seba'ya o k?f?rleri ettiler ya in?allah bunlar daha iyi g?nleri olur. Cehennemin dibine kadar yollar? var
Yorum Yap