Arda reklam filmlerinde oynamaktan futbolu unutmu?. El freni resmen
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarda her pozisyonda yere yat?yor
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ibrahim Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFatih Terim Be?ikta?'?n 1 tane ma??n? izlememi? bu sene buna karar verdim.
O?uzhan'? forvet arkas?nda yok etti resmen. Yahu bu adam bu sene oyun kurucu olarak oynad? ortasahan?n iki adam?ndan biri olarak.
O?uzhan ma?ta aya??na 30-35 top gelerek ba?ar?l? O LA MAZ! Oyundan ?ok uzakla??yor. O?uzhan defans?n ?n?nde oyunun merkezi olarak oynayacak. Aya??na 100-110 defa top gelecek. Bunu bu sene Be?ikta?'?n 10 tane ma??n? izleyen herkes s?yler. Fatih Terim g?rm?yor. Pes!
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan komedi,Arda bitmi?, ?are Emre Mor. ?ocuk debelensin bari kendini g?stermek i?in.
Futboldan anlamayan adam bile bu tak?m?n sistemsiz,karambole,kaos futbolu oynad???n? anlar. Ne ?st ?ste pasla?ma var, ne kanada inme var, ne gol denemesi vs.. ?mer ?r?nd?l'?n de deyimiyle modern futbol nam?na hi? bir ?ey yok. 😁
Terim ?imdi soyunma odas?nda iki tokat atar. Aslans?n?z,kaplans?n?z,sald?r?n,Allaha emanetsiniz der. O gazla ne olursa art?k. 😀
Yer siyah,g?k beyaz!
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Enes Delebe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO top havadan Modrice gelirken ?n?nde mal gibi izleyip de adam?n ?st?ne gitmeyen ki?i Ozan de?il mi ? Arkada? Ozan ve Arda'n?n ??kmas? laz?m ikinci yar? i?in kanat oyuncumuz yok ulan bu nas?l bir dizili?tir
C6903 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Enes Delebe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO top havadan Modrice gelirken ?n?nde mal gibi izleyip de adam?n ?st?ne gitmeyen ki?i Ozan de?il mi ? Arkada? Ozan ve Arda'n?n ??kmas? laz?m ikinci yar? i?in kanat oyuncumuz yok ulan bu nas?l bir dizili?tir
Yorum Yap
-
D?n konu?uyorlardu tv'de Terim kanat oyununu sevmiyormu? ulan kar??daki g?bek ta? de?il kaya sol bekleri balona benziyor az ?st?ne gidince hata yapt? 1 pozisyonda ama ne hikmetse g?bekten gitmeye ?al???yoruz Ozan ileri ??k?yor Ozi geride duruyor Arda dikine hi? yok zaten ?yle g?t olmu? ki ko?am?yor bile 0 ?ekeriz grupta bana g?re
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan komedi,Arda bitmi?, ?are Emre Mor. ?ocuk debelensin bari kendini g?stermek i?in.
Futboldan anlamayan adam bile bu tak?m?n sistemsiz,karambole,kaos futbolu oynad???n? anlar. Ne ?st ?ste pasla?ma var, ne kanada inme var, ne gol denemesi vs.. ?mer ?r?nd?l'?n de deyimiyle modern futbol nam?na hi? bir ?ey yok. ????
Terim ?imdi soyunma odas?nda iki tokat atar. Aslans?n?z,kaplans?n?z,sald?r?n,Allaha emanetsiniz der. O gazla ne olursa art?k. ????
Yer siyah,g?k beyaz!
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
caner iki ay olmu? top oynam?yor, fizi?i yetersiz, neredeyse arda bir senedir top oynam?yor bu durumda srna ile beraber solumuzu otoban yapt?lar.
terim daima ortada tempolu oyuncuyla oynar bu y?zden ozandan asla vazge?mez. ozan ko?uyor bozuyor ama teknik kapasitesi bu tip tak?mlara yetmez.
ayr?ca ben iddia ediyorum o?uzhan, ardal? hi? bir sistemde oynayamaz. ??nk? ozi pas al?p verip y?z?n? kaleye d?nd??? zaman etkili olabilen bir oyuncu, toplar ?n b?lgede maradonarda ile bulu?tu?unda zaten y?z?m?z? kaleye d?nme ?ans?m?z hi? yok.
Yorum Yap
-
Aslı Harun Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIzledigim son 20 ma?ta bu Hakan ?alhanoglu nun bir numarasini gormedim. G?ren var m??
Yorum Yap
Yorum Yap