Ozan komedi,Arda bitmi?, ?are Emre Mor. ?ocuk debelensin bari kendini g?stermek i?in.
Futboldan anlamayan adam bile bu tak?m?n sistemsiz,karambole,kaos futbolu oynad???n? anlar. Ne ?st ?ste pasla?ma var, ne kanada inme var, ne gol denemesi vs.. ?mer ?r?nd?l'?n de deyimiyle modern futbol nam?na hi? bir ?ey yok. 😁
Terim ?imdi soyunma odas?nda iki tokat atar. Aslans?n?z,kaplans?n?z,sald?r?n,Allaha emanetsiniz der. O gazla ne olursa art?k. 😀
G?khan Caner ne savunma da varlar ne h?cum da. Arda ve Hakan ?ok yava?lar asla kanat oynayamazlar. Cenk ve Ozzy ye pas veren yok. Sel?uk fena de?il Ozan fena de?il. Gerisi k?t?. Ozanin yerine O?uzhan O?uzhanin yerine hakan hakanin yerine de volkan sen olmal?.
O top havadan Modrice gelirken ?n?nde mal gibi izleyip de adam?n ?st?ne gitmeyen ki?i Ozan de?il mi ? Arkada? Ozan ve Arda'n?n ??kmas? laz?m ikinci yar? i?in kanat oyuncumuz yok ulan bu nas?l bir dizili?tir
Ozan komedi,Arda bitmi?, ?are Emre Mor. ?ocuk debelensin bari kendini g?stermek i?in.
Futboldan anlamayan adam bile bu tak?m?n sistemsiz,karambole,kaos futbolu oynad???n? anlar. Ne ?st ?ste pasla?ma var, ne kanada inme var, ne gol denemesi vs.. ?mer ?r?nd?l'?n de deyimiyle modern futbol nam?na hi? bir ?ey yok. 😁
Terim ?imdi soyunma odas?nda iki tokat atar. Aslans?n?z,kaplans?n?z,sald?r?n,Allaha emanetsiniz der. O gazla ne olursa art?k. 😀
Yer siyah,g?k beyaz!
Bende diyorum ma?ta ?nemli bir ?ey eksik. ?mer ?r?nd?l yok la [emoji16] [emoji16] ne anlad?m ben bu ma?tan
Kalemizde s?radan bi kaleci var hal? saha kalecisi gol? yedi. Bir topta da yumruklay?p adama gol ?ans? verdi o vuran Badelj de?il de Modric olsa o da gold?. Caner,Arda,Hakan berbatlar. Ozan ?al???yor yine kafaya da iyi y?kseldi ama iyi vuramad?. Cenk ??rp?n?yor ama yapaca?? bir?ey yok orada 2 devin aras?nda. G?khan iyi oynuyor asist de yapt? benim g?z?mde.
?kinci yar? hareketli olmal?y?z kanat oyuncusu almal?y?z. ??kan Ozzie olacak maalesef ama Ozzie de?il Hakan olmal?.
Aslı Enes Delebe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
O top havadan Modrice gelirken ?n?nde mal gibi izleyip de adam?n ?st?ne gitmeyen ki?i Ozan de?il mi ? Arkada? Ozan ve Arda'n?n ??kmas? laz?m ikinci yar? i?in kanat oyuncumuz yok ulan bu nas?l bir dizili?tir
Yorum Yap