Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Bos kale [emoji2]Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGol guzel miydi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Federasyonda torpilli gelmi? o herif. H?rvat gazeteciler gruplarda eleneceklerini d???n?yorlard?,Terim sa?olsun cesaret verdi.Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEllerindeki malzeme harika ,ba?lar?nda a??? yok .Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYazik oldu hirvatlara ???
Yorum Yap
-
abi pas m? ?ut mu ?nemli de?il ?ok fazla ama pozisyonda nani'nin iki aya??da yerden kesiliyor muhtemelen k??eye burun bir ?ut denedi ama ronaldoya gittiAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok net pas att?,?a??rd?m bende normalde beceremez o i?i ama Quaresma ??retmi? demekkiAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPas atmad? ki, ?ut vurdu top bal?na gitti orayaAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNani'nin pas? ?ok g?zeldi ama hakk?n? yemeyelim.gif)
Yorum Yap
-
Ronaldoyu severdim ama artik sevmiyorum bende. Antipatik geliyor artk bana.Aslı Enis Pusat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyr?ca ?akma burak y?lmaz'?n orda direk pas vermesi gerekirdi Quaresma'ya. Bir de golden sonra hi? ko?mad? bizim o?lana elini kald?r?yor gol? sahiplenmeye ?al???yor sinir oluyorum bu adama ya.
Yorum Yap
Yorum Yap