atar h?rvatlar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Ben de diyorum neden gol olmad?Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratar h?rvatlar
Yorum Yap
-
Pas atti bence gordu orda ronaldoyuAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPas atmad? ki, ?ut vurdu top bal?na gitti orayaAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNani'nin pas? ?ok g?zeldi ama hakk?n? yemeyelim
Yorum Yap
-
?u iyi ma?lar? neden Yal??n ?etine anlatt?rm?yorlar da bu adama veriyorlar?10 kat daha heyecanl? ve duzgun anlat?yor ma?lar? Yal??n ?etinAslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVay bee icimden atak gelisirken ersine saydirdim, 4 kisi ataga ciktilar, ronaldo sanchez nani saydi Ricardo yu soylemedi. Ulan ersin insallah Ricardo atarda zoruna giderek e??ek gibi soylersin dedim, e??ek gibi soyledin iste artist seni.
Yorum Yap
-
G?rerek att? o pas? ?ut de?ildi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPas atti bence gordu orda ronaldoyuAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPas atmad? ki, ?ut vurdu top bal?na gitti orayaAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNani'nin pas? ?ok g?zeldi ama hakk?n? yemeyelim
Yorum Yap
-
?ok net pas att?,?a??rd?m bende normalde beceremez o i?i ama Quaresma ??retmi? demekkiAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPas atmad? ki, ?ut vurdu top bal?na gitti orayaAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNani'nin pas? ?ok g?zeldi ama hakk?n? yemeyelim
Yorum Yap
-
Bence kesinlikle pas? d???nmedi, ?ut vurdu, dikkat ettiysen burun vuruyor orda. Burun pas vermeyece?ine g?re ?uta haz?rlad? kendini...Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok net pas att?,?a??rd?m bende normalde beceremez o i?i ama Quaresma ??retmi? demekkiAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPas atmad? ki, ?ut vurdu top bal?na gitti orayaAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNani'nin pas? ?ok g?zeldi ama hakk?n? yemeyelim.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap