?niesta,Hazard,Messi gibi slalom yapan futbolcular arts?n. Vallahi futbol onlar?n slalomlar?n? izlerken g?zel. Bir not Nainggolan i?in ?ok b?y?k oynuyor bu turnuvada.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
26 Haz 2016 20:30 Liberta De Sunchales - Colon De San Lorenzo Ma? Sonucu 1 Beklemede 1.20
yahu bunlar hangi ?lkenin tak?mlar?. bi t?rl? ?u ma?? bulamad?m.
kuponum bu ma?a kalm??. ma? 20:30 diyor. fakat hala beklemede yaz?yor. rast gele bir kupon yapt?m tek ma?a kalm??
arjantin liglerini talan ettim bulamad?m.
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster26 Haz 2016 20:30 Liberta De Sunchales - Colon De San Lorenzo Ma? Sonucu 1 Beklemede 1.20
kuponum bu ma?a kalm??. ma? 20:30 diyor. fakat hala beklemede yaz?yor. rast gele bir kupon yapt?m tek ma?a kalm??
Copa Santa Fe diye bir kupa san?r?m.
http://copasantafe2016.com/fixture/#!
Buradan tur atlayan tak?m? g?rebilirsin ama eklenmemi? daha Twitter'a falan da bakt?m ama bir ?ey bulamad?m
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster26 Haz 2016 20:30 Liberta De Sunchales - Colon De San Lorenzo Ma? Sonucu 1 Beklemede 1.20
Copa Santa Fe diye bir kupa san?r?m.
http://copasantafe2016.com/fixture/#!
Buradan tur atlayan tak?m? g?rebilirsin ama eklenmemi? daha Twitter'a falan da bakt?m ama bir ?ey bulamad?m
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterevet dogru yer? yakalam??s?n oynanmam?s daha galiba
Var m? bir haber abi ma? ile ilgili? Merak ettim bende
?talya eleyecek diye d???n?yorum
Yorum Yap
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterItalya ispanya maci yorumcusu omer urundul
Su adam yuzunden maci izlemektende vazgectim
Yorum Yap
Yorum Yap