Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Bahsettigin oyuncularin hepsi o ?lkelerde do?du?u icin ben yanlis bisey yaptiklarini dusunmuyorum. Italya nin arjantinli oyunculara direk italyan vatandasligi verdigi gibi. Burada nereli oldugu degil, nerede do?du?u ?nemli. Adam belcikada dogmus b?y?m??, oynamasin mi? Oynatmazlarsa bu sefer irkcilik yapmis olurlar.
-
Suanki kadrolarinda Eder ve Thiago Motta Brezilya'dan devsirmeAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal Italya, Fransa, Belcika hatta Almanya gibi doldur zencileri, araplari milli takim olsun degil.
Ogbonna siyahi
Yorum Yap
-
Belcika, Fransa, Almanya vs ile karsilastirdiginda Italya'da oynayan devsirme devede kulak bile kalmaz.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSuanki kadrolarinda Eder ve Thiago Motta Brezilya'dan devsirmeAslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal Italya, Fransa, Belcika hatta Almanya gibi doldur zencileri, araplari milli takim olsun degil.
Ogbonna siyahi
Yorum Yap
-
https://youtu.be/-P15-25Tp3I?t=80Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUzun top mu? Bu pasa uzun top demek haksizlik olur, adam orta yayda 40 metreden kapanmis bir takima stoperlerin arasina ara pas attiAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterefsane di mi.. valla bana ?a??rt?c? gelmiyor zira s?rf bonucci i?in juve ma?lar? izliyorum 3-4 senedir. s?k s?k olmasada ?ok dener iki stoper aras?na uzun top. gol sevincinde ate? ??k?yordu yine g?zlerindenAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeninkinin Guti-vari asiste bak masallahAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
tabi 3? de iyide bonucci ba?ka
200 at?yor kalbi her ma? ama tertemiz top oynuyor
Stopet moper dinlemeden ne pas atti be
adam savunman?n messisi yemin ediyorum.
Yorum Yap
-
Irkcilik degil ama haksiz rekabet oluyor. Ben de o ulkelerde yasiyorum. Bu yabanci asillilar her konuda ikinci sinif vatandastir. Ama milli takimlar olunca kollari kocaman acarlar gelin bizde oynayin diye.Aslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBahsettigin oyuncularin hepsi o ?lkelerde do?du?u icin ben yanlis bisey yaptiklarini dusunmuyorum. Italya nin arjantinli oyunculara direk italyan vatandasligi verdigi gibi. Burada nereli oldugu degil, nerede do?du?u ?nemli. Adam belcikada dogmus b?y?m??, oynamasin mi? Oynatmazlarsa bu sefer irkcilik yapmis olurlar.Aslı Aykut Onuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal Italya, Fransa, Belcika hatta Almanya gibi doldur zencileri, araplari milli takim olsun degil.
Yorum Yap
Yorum Yap