Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Bonucci de en sevdi?im stoperdir g?nceller aras?nda ha.
Ben ucune de bayiliyorum, adamlar sanki birbirleri icin yaratilmis
chiellini - bonucci - barzagli ayrilmaz uclu
tabi 3? de iyide bonucci ba?ka 200 at?yor kalbi her ma? ama tertemiz top oynuyor
Seninkinin Guti-vari asiste bak masallah
Stopet moper dinlemeden ne pas atti be
efsane di mi.. valla bana ?a??rt?c? gelmiyor zira s?rf bonucci i?in juve ma?lar? izliyorum 3-4 senedir. s?k s?k olmasada ?ok dener iki stoper aras?na uzun top. gol sevincinde ate? ??k?yordu yine g?zlerinden adam savunman?n messisi yemin ediyorum.
Mesajı göster
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bel?ika bu ma?? 2-0 al?r. Bu turnuvada yar? final, hatta final bile g?rebilir. Yazd?m buraya, dursun bakal?m...
?nce italyanlar? yensinler demir leblebiyi bi ?i?nesinler bakal?m.
?ok ?ey bekliyordum Bel?ika'dan ama ?u ana kadar fazlas?yla t?rt ??kt?lar. Bu kadar yetenekli adamdan bu kadar k?t? futbol ??kartmak da bir maharet ger?ekten. ?talya da "Ben daha ?lmedim buraday?m" diyerek 90'l? y?llar?na selam ?ak?yor.
Aslı Tu?rul Bora Erkil tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Benim bu ya??ma kadar g?rd???m en pozitif futbol oynayan ?talya bu.
Aynen oyle, gerci yine geride kabul ediyorlar oyunu ama bu sefer cidden farkli hucum ediyorlar.
Abi o de?i?mez zaten. Adamlar?n futbol ekol? bu; ama aynen dedi?in gibi daha ?nce g?rmedi?im bir h?cum zenginli?i var pozitif manada. ?ok do?ru h?cum ediyorlar ve ya? ortalamas? ?ok gen?mi? bu ?talyan tak?m?n?n.
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Bel?ika bu ma?? 2-0 al?r. Bu turnuvada yar? final, hatta final bile g?rebilir. Yazd?m buraya, dursun bakal?m...
?nce italyanlar? yensinler demir leblebiyi bi ?i?nesinler bakal?m.
?ok ?ey bekliyordum Bel?ika'dan ama ?u ana kadar fazlas?yla t?rt ??kt?lar. Bu kadar yetenekli adamdan bu kadar k?t? futbol ??kartmak da bir maharet ger?ekten. ?talya da "Ben daha ?lmedim buraday?m" diyerek 90'l? y?llar?na selam ?ak?yor.
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
tabi 3? de iyide bonucci ba?ka 200 at?yor kalbi her ma? ama tertemiz top oynuyor
Seninkinin Guti-vari asiste bak masallah
Stopet moper dinlemeden ne pas atti be
efsane di mi.. valla bana ?a??rt?c? gelmiyor zira s?rf bonucci i?in juve ma?lar? izliyorum 3-4 senedir. s?k s?k olmasada ?ok dener iki stoper aras?na uzun top. gol sevincinde ate? ??k?yordu yine g?zlerinden adam savunman?n messisi yemin ediyorum.
Uzun top mu? Bu pasa uzun top demek haksizlik olur, adam orta yayda 40 metreden kapanmis bir takima stoperlerin arasina ara pas atti
Yorum Yap