Bu adam da golcu he mi ?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
efsane di mi.. valla bana ?a??rt?c? gelmiyor zira s?rf bonucci i?in juve ma?lar? izliyorum 3-4 senedir. s?k s?k olmasada ?ok dener iki stoper aras?na uzun top. gol sevincinde ate? ??k?yordu yine g?zlerindenAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeninkinin Guti-vari asiste bak masallahAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertabi 3? de iyide bonucci ba?kaAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ucune de bayiliyorum, adamlar sanki birbirleri icin yaratilmisAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBonucci de en sevdi?im stoperdir g?nceller aras?nda ha.
chiellini - bonucci - barzagli ayrilmaz uclu
200 at?yor kalbi her ma? ama tertemiz top oynuyor
Stopet moper dinlemeden ne pas atti be
adam savunman?n messisi yemin ediyorum.
Yorum Yap
-
Aynen oyle, gerci yine geride kabul ediyorlar oyunu ama bu sefer cidden farkli hucum ediyorlar.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim bu ya??ma kadar g?rd???m en pozitif futbol oynayan ?talya bu.
Yorum Yap
-
?ok ?ey bekliyordum Bel?ika'dan ama ?u ana kadar fazlas?yla t?rt ??kt?lar. Bu kadar yetenekli adamdan bu kadar k?t? futbol ??kartmak da bir maharet ger?ekten. ?talya da "Ben daha ?lmedim buraday?m" diyerek 90'l? y?llar?na selam ?ak?yor.Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce italyanlar? yensinlerAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBel?ika bu ma?? 2-0 al?r. Bu turnuvada yar? final, hatta final bile g?rebilir. Yazd?m buraya, dursun bakal?m...
demir leblebiyi bi ?i?nesinler bakal?m.
Yorum Yap
-
Abi o de?i?mez zaten. Adamlar?n futbol ekol? bu; ama aynen dedi?in gibi daha ?nce g?rmedi?im bir h?cum zenginli?i var pozitif manada. ?ok do?ru h?cum ediyorlar ve ya? ortalamas? ?ok gen?mi? bu ?talyan tak?m?n?n.Aslı Tu?rul Bora Erkil tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen oyle, gerci yine geride kabul ediyorlar oyunu ama bu sefer cidden farkli hucum ediyorlar.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim bu ya??ma kadar g?rd???m en pozitif futbol oynayan ?talya bu.
Yorum Yap
-
malesef italya ile oynuyorlarAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok ?ey bekliyordum Bel?ika'dan ama ?u ana kadar fazlas?yla t?rt ??kt?lar. Bu kadar yetenekli adamdan bu kadar k?t? futbol ??kartmak da bir maharet ger?ekten. ?talya da "Ben daha ?lmedim buraday?m" diyerek 90'l? y?llar?na selam ?ak?yor.Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce italyanlar? yensinlerAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBel?ika bu ma?? 2-0 al?r. Bu turnuvada yar? final, hatta final bile g?rebilir. Yazd?m buraya, dursun bakal?m...
demir leblebiyi bi ?i?nesinler bakal?m.
Yorum Yap
-
BonucciAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO asisti kim yapt? orta sahadan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Uzun top mu? Bu pasa uzun top demek haksizlik olur, adam orta yayda 40 metreden kapanmis bir takima stoperlerin arasina ara pas attiAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterefsane di mi.. valla bana ?a??rt?c? gelmiyor zira s?rf bonucci i?in juve ma?lar? izliyorum 3-4 senedir. s?k s?k olmasada ?ok dener iki stoper aras?na uzun top. gol sevincinde ate? ??k?yordu yine g?zlerindenAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeninkinin Guti-vari asiste bak masallahAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
tabi 3? de iyide bonucci ba?ka
200 at?yor kalbi her ma? ama tertemiz top oynuyor
Stopet moper dinlemeden ne pas atti be
adam savunman?n messisi yemin ediyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap