Benim de final adaylar?mdan birisiydi Bel?ika ama daha kat etmeleri gereken baya?? bir yol var. Futbolcular?n?z?n toplam?ndan daha k???k bir tak?m olursan?z ba?ar? imkans?z oluyor haliyle...
Bel?ika hocas? Denayer Lukaku karde?ler ve hakem bitirdiler Bel?ika'y?. Ayr?ca fmci karde?ler kusura bakmas?n bu jordan lukaku bizim iso kadar de?ilmi?.
Adamlar bisey oynuyorlar kar??l???n? da aliyolar
3-5-2 dikine h?zl? ??k?yorlar merkezleri kuvvetli bale farkl? bi rolde filan
Bi sistemleri planlar? var
Gruptan ciksak eleriz diyodu bide bas?n
Almanlar?n en ?ekindi?i tak?m, ?anslar?n?n tutmad???n? s?yl?yorlar ve 2006 idi san?r?m elenmi?lerdi. Onun korkusu var.
Tabi Futbolcularda b?yle ?ekingen kal?rsa, ?talya al?r.
Ben duygusall?ktan ?t?r? Almanya - Portekiz finali bekliyorum ama a??k?as? oynad??? futbolla hak eden tak?m ?talya. Ta? gibiler.
Galler'in oyun anlay??? ?a? d???..
2.yar?y? izledim,10 ki?i defans,kap?p ald???n? kontra..Sonra 3 gol..Sistemli,organize bi atak olmaz m? ya?? Yunanistan'?n yapt??? gibi full defans,kontra gol ile ?ampiyon olmak isterler ama kal?c? olamazlar..Ben sevmiyorum b?yle oyun anlay??lar?n?..
galler haz?rl?k ma?lar?ndan beri favorimdi turnuvada..bel?ika'y? da yakalad??? muhte?em jenerasyonla kupa adaylar? aras?nda g?r?yordum..hatta 2.ma?lar sonras?nda yazm??t?m galler-bel?ika finali ?ok iyi olur diye k?smet ?eyrek finalmi?..sonu? olarak g?zel ma?t? galler kazand?..portekiz-galler e?le?mesinin galibi ?ampiyon olur benden demesi..
Yorum Yap