Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
-
Griezmann'in boyu 10 cm uzun olsa herifi Gomez gibi koy tek, her sezon 40'tan asagi atmaz. Muthis adam ya, zayif ayagi o kadar kotu degil, kafa vuruyor, hizli, karsi karsiya da dunyanin en iyisi, dribbling var, mental olarak gelismis, nerde nasil kacacagini biliyor. 80 m asagi satmamasi lazim, belki de bu sezon ve an itibari ile dunyanin en formda oyuncusu.
Bir yorum yaz:
-
ne ball? bu fransa ya hep kolay rakiplerle oynad?lar. ilk defa ciddi bir rakip ??kt? o rakiptede hummels,khedira,gomez yok ve boatengte sakatlan?p ??k?yor. Umar?m portekiz ?akar bunlara
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtletico'nun elinde resmen bir cevher var. Turnuva sonras? ?ok acayip paralar d?nebilir o ?ocu?a
Yaz K?z?m 1x Kaleci 1x Sol Bek 1x Stoper .....
Bir yorum yaz:
-
Griezmann ne oynadi be
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtletico'nun elinde resmen bir cevher var. Turnuva sonras? ?ok acayip paralar d?nebilir o ?ocu?a
Yaz K?z?m 1x Kaleci 1x Sol Bek 1x Stoper .....
Bir yorum yaz:
-
Atletico'nun elinde resmen bir cevher var. Turnuva sonras? ?ok acayip paralar d?nebilir o ?ocu?a
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Gene en iyi takim almanlar aslinda. Bu kura final yolu vs biseler yaptilar.
Bence mactada ince bi kiydilar almanlari.
Kudururdum ben alman olsam valla.
Fransa d?zenledi?i turnuvalar? kazan?yor. Daha ?ncede s?ylemi?tim bunu. Yine alacaklar gibi..
Bir yorum yaz:
-
Almanya sanssizdi bug?n... son 2 dk + uzatma.. sansi doner mi acaba...
Ama ?u kesin.. Gomez ile Almanya bir ba?ka oynad?. Biz de eksikli?ini hissederiz..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[MENTION=15594]Mehmet Ali Tuna[/MENTION]
Dedi?im ??k?yor abi
Gene en iyi takim almanlar aslinda. Bu kura final yolu vs biseler yaptilar.
Bence mactada ince bi kiydilar almanlari.
Kudururdum ben alman olsam valla.
Bir yorum yaz:
-
Forvetsiz oynamalar? direkt etkisini g?sterdi. Gomez olsa elerlerdi ?unlar?.
Bir yorum yaz:
-
5,50'den Fransa fark? yakalad?m, sa?masapan bir ma?ta 1 gol daha olmad? arkada?.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: