Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Iy0 dan guzel paralar aldim. Bu maca bisey basmadim. Pismab olmam insallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Evet beyler yorumlar? bekliyorum.. Joachim L?w bug?n neresini minciklayacak??
--> ▪️▫️? A M P ? Y O N ▫️▪️<--
Bir yorum yaz:
-
Gomez 2 tane yazarmis, 1 sag bir sol ayak, bir kafasi da direkten donermis. Yarin kulubun telefon calar : - Alo, F.Orman? Oglunuz Gomez'i Madrid'e 20 kagida istiyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Gomezimizin bu ma?tan sonraki ilk ma?? Be?ikta? formas?yla olur ?N?AALLAH
Bir yorum yaz:
-
Vurdu?un da?lara ta?lara gitsin gomez seviyoruz seni[emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Italya Almanlari elesin, b?ylece Gomez i?in Turnuva bitmis olsun ve kalacak mi gidecek mi bilelim en kisa zamanda.
Bir yorum yaz:
-
Favorim Almanlar ama,
Almanya ?talya'y? turnuvalarda daha ?nce hi? yenememi?...
Bir yorum yaz:
-
Almanlar bi tak?ma "Brezilya tarifesi" yapacak da, bu tak?m hangisi olacak bilmiyorum.Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO zaman en az double, muhtemelen de hatrick yoldaAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermario gomez i?in sald?r ?talya
.gif)
aman abi
Gomez de f?rsattan istifade edebilir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO zaman en az double, muhtemelen de hatrick yoldaAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermario gomez i?in sald?r ?talya
.gif)
aman abi
Bir yorum yaz:
-
O zaman en az double, muhtemelen de hatrick yoldaAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermario gomez i?in sald?r ?talya
Bir yorum yaz:
-
Yok onun i?in demedim. Oyundan d??m?yorlar. Sadece rakip skor i?in sald?rd???nda yaslan?yorlar gibi g?z?k?yor; ama yine skor buluyorlar.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nde g?t?recek diye bir garanti yokAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?talya 1-0 ?nde g?t?rd??? 2 ma?? ki birisi Bel?ika di?eri ?spanya gibi ?st d?zey tak?mlard?, son dakikalarda birer gol daha bularak kazand?.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence %55-45 almanlar onde abi fiziksel kondisyondan dolayi. Italyanlar son yarm saatte bitiyorlar resmenAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence bu ?talya kar??s?nda hi?bir tak?m favori de?il
Yar?n kartlar a??k 50-50 ?anslar..
Bence tur tamamen ortada yar?n ak?am..gif)
Bakal?m ak?ama g?r?cez neler olacak
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: