Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Euro 2016 Grup Kar??la?malar?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Fransa h?zl? ba?lad?

Bir adet Adler talep ediyorum

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Uydudan izleyipte sifre girmeyen var mi benim gibi? Belirli bir dakikadan sonra mi girecek?

Bir yorum yaz:

• Volkan Sürme
    yanıtladı
    Link var m??
    Ne gerzek bi ?lke olduk, adamlar devlet kanal?na son dk da ?ifre koyuyor.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    5 dk oldu hala sifre girmedi bizde neden acaba her an girebilir

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Fransa 1-2 portekiz oran 10

Bir yorum yaz:

• Özgür Gültekin
    yanıtladı
    teled?nya abonesi olup sorunu ??zebilen var m??

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Finali TRT, TRT HD veya TRT 4K uydudan yap?lan yay?nda ?ifreli olarak g?sterecekmi? yap?lan anla?ma gere?i.. ?ifre ile izleyebilirsiniz ama..

TRT 1 B?SS KEY ??FRES?

1. Uydu al?c?n?z?n Biss ?ifre ??zebilme ?zelli?ine sahip olmas? gerekmektedir. ?o?u uydu al?c?lar?nda bu ?zellik bulunmakta fakat aktif durumda de?ildir. E?er uydu al?c?n?z?n ?ifre ??zme ?zelli?i a??k durumda de?ilse, uydu al?c?n?z? ald???n?z yetkili servisten destek isteyiniz.

2. Uydu al?c?n?z?n men?s?nde ?CAS?, ?Key Giri?i?, ?CAS System?, ?CAS Keys? veya benzer bir isimle yer alan KEY giri?i men?s?ne gelin.

3. A??lacak men?de yer alan ?ifreleme tiplerinden (?ifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki se?enek) Biss olan?n? se?in.

4. A??lacak men?de yer alan talimatlar? uygulayarak a?a??daki de?erleri girin.

TRT i?in; Biss ID: 0x1FFF ya da 0x1FFE (e?er 6 haneli ise Biss ID 0x001FFF ya da 0x001FFE olarak girilmelidir)

Biss TP: 11919/24444 (V) (Baz? modellerde bu sorulmamaktad?r.)
    Key De?eri: 10000000000000 (e?er 12 hane varsa key de?eri 100000000000 olmal?d?r.)

5. ?ifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) men?den ??k?n.

6. ?ifreyi kaydetti?iniz halde yine izleyemiyor ve h?l? ?kanal ?ifreli? gibi bir uyar? ile kar??la??yorsan?z uydu al?c?n?z? kapat?p a??n.

7. E?er al?c?n?z hala ?ifreyi ??zemiyorsa l?tfen cihaz?n?z? sat?n ald???n?z yetkili servisten destek isteyin.

TRT 1 BISS ?ifresi

Biss ID: 0?1FFE (Biss ID Men?s? 6 Haneli ?se 0?001FFE olarak girilmelidir.)
    Biss TP: 11919 / 244444 (V) (Baz? Uydu Cihazlar?nda Bu Se?enek Bulunmamaktad?r.)
    Key De?eri: 1 00 00 00 00 00 00 (Cihaz?n?zda Key De?eri Atayaca??n?z Aral?klar 12 Haneden Fazla ?se Sonuna 0 ?SIFIR? Koyarak Tamamlayabilirsiniz / Doldurabilirsiniz.)

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Portekiz'in finale ??kaca??n? bildim de.. Almanya'n?n Finale ??kar diyordum. Quaresma-Gomez finali olsun istiyordum.

Neyse Finalin hakemini de bildim CLATTENBURG hak etti zaten..

puhahahaha o nas?l video yahu

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Portekiz'in finale ??kaca??n? bildim de.. Almanya'n?n Finale ??kar diyordum. Quaresma-Gomez finali olsun istiyordum.

Neyse Finalin hakemini de bildim CLATTENBURG hak etti zaten..

Bir yorum yaz:

• Aykut Sabuncu
    yanıtladı
    Gomezsiz Almanyan?n kale ?n?nde pek bi etkisinin olmad???n? birkez daha g?rd?k.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    renato sanchezin 18 ya??nda oldu?u ispat edildi. Zaten 24 falan g?stermiyordu gayet ya??n? g?steriyor

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ne ball? bu fransa ya hep kolay rakiplerle oynad?lar. ilk defa ciddi bir rakip ??kt? o rakiptede hummels,khedira,gomez yok ve boatengte sakatlan?p ??k?yor. Umar?m portekiz ?akar bunlara
    ?stelik 45+2 de penalt? gol? ile devreye 1-0 ?nde girip rakibi demoralize ediyor.tam bir fener bal? var bu tak?mda
    O penalti olmasa mac almanyanin kontrolunde gidiyordu zaten
    Serdar o topu d??ar? atsayd? o sene ?ampiyonduk [emoji4]

Yaz K?z?m 1x Kaleci 1x Sol Bek 1x Stoper .....
    Demekki schweinsteigerin icinede serdar kacmis

Bir yorum yaz:

• ?mer Canda? Dilan
    yanıtladı
    Futbolun g?zellikleri ad?na bu ak?amdan sonra ronaldoya ra?men forza portekiz.Hadi cigano gomezin intikam?n? al.

SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    ne ball? bu fransa ya hep kolay rakiplerle oynad?lar. ilk defa ciddi bir rakip ??kt? o rakiptede hummels,khedira,gomez yok ve boatengte sakatlan?p ??k?yor. Umar?m portekiz ?akar bunlara
    ?stelik 45+2 de penalt? gol? ile devreye 1-0 ?nde girip rakibi demoralize ediyor.tam bir fener bal? var bu tak?mda
    Serdar o topu d??ar? atsayd? o sene ?ampiyonduk [emoji4]

Yaz K?z?m 1x Kaleci 1x Sol Bek 1x Stoper .....

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X