Yar? final ma?? final olur.. Almanya fransa galibi kupay? al?r.. Bu saaten umrumda de?il gomez transferi y?z?nden elensin istedim ama art?k zaten son hafta mecbur bekleyece?iz daha .. Alaca??n olsun pizza suratl?lar
--> ▪️▫️? A M P ? Y O N ▫️▪️<--
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Murat G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m olarak ne kadar haketmesekte ?rlanda Cumhuriyeti'ne yatan ?ikeci pislik ?talyanlara ders olmu?tur. Beter olun ?ikeciler
Bir yorum yaz:
-
Finali Almaya-Portekiz oynar ve Almanya 2-0 yener bence finalde...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDur kalk yapanlar genelde ka??rd?.
Hi?biri bi demba ba de?il [emoji13]
Bu arada kaleci faktorunu bir kez daha gozumuze soktu bu mac. Ben bu kadar tedirgin penaltilar ilk defa goruyorum. Kaleciden korkacak penalti atan adam. Hepsi korktu, hepsi imkansiza vurmaya calisti. Ve bu durum sadece penalti icin gecerli degil. Her vurusta adam diyecek ki "ben bu topu imkansiza vurmazsam kaleci tutar" ve o topa vuramayacak. Ama senin kalende hep kovalar oldugu icin adamlar o kadar rahat vuruyor ki hep hayatlarinin golunu bize atiyorlar. Cenk mesela o kadar kotu kaleci ki onune gelen vuruyor ve topu doksana asiyor. Ayni sey Tolga icin de gecerli. Donk hayatinin sutunu cekti ama kalede Muslera olsa o vurusu yapabilecekmiydi ?
Bunu goremiyorlar mi ben anlamiyorum valla. Yillardir bir tane kaleci goremedik gitti.
Bir yorum yaz:
-
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
Hummels yok galiba simdi. o leverkusenli siyahi oynatsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse Zaza'dan daha k?t? ka??ramaz derken Pele resmen bu konuda tarih yazd?.
Bu kadar k?t? penalt? nadir olur.En son düzenleyen Atanur Mehmet Demir; 03-07-2016, 04:48.
Bir yorum yaz:
-
Neuer Boateng Hummels, MSN ??l?s?n?n defansif versiyonu. Bu Bayern zor gol yer bu sene.
Bir yorum yaz:
-
Dur kalk yapanlar genelde ka??rd?.
Hi?biri bi demba ba de?il [emoji13]
Bir yorum yaz:
-
Yari finalde oynayacak forvetimiz var. Gol atarsa kesin transfer yapar Gomez, 15-20 m arasi gider, biz forvet bakalim artik!
Bir yorum yaz:
-
Oyuna 120.dk futbolcu sokuyorsun da?a ta?a penalt? at?yor. Topa geli?inde meymenet yoktu ki o Zaza'n?n. ?z?ld?m ?talya'ya ayr?ca Gomez'i bekle dur ?imdi.
Bir yorum yaz:
-
Kimse Zaza'dan daha k?t? ka??ramaz derken Pele resmen bu konuda tarih yazd?.
Bu kadar k?t? penalt? nadir olur.
Bir yorum yaz:
-
Milli tak?m olarak ne kadar haketmesekte ?rlanda Cumhuriyeti'ne yatan ?ikeci pislik ?talyanlara ders olmu?tur. Beter olun ?ikeciler
Bir yorum yaz:
-
Aptlaca ka??rd? italya.. Sinir oldum resmen..
--> ▪️▫️? A M P ? Y O N ▫️▪️<--
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: