Payet yine sahnede
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
1 gol atsakta tutu?salar
General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?u ?zlanda'n?n tezah?rat? bizim statta yapmak laz?m.
M?thi? bir?ey.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zlanda'n?n bu ma?ta elek olaca??n? s?ylemi?tim, asl?nda korkuyordum bundan
Galiba ger?ek olacak
Bir yorum yaz:
-
?zlanda'n?n bu ma?ta elek olaca??n? s?ylemi?tim, asl?nda korkuyordum bundan
Galiba ger?ek olacak
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlmanya kupayi alirsa dunya kupasina direk katilma hakki kazaniyoruz yazmis biri. Butun takimlar grup elemelerine girmiyormu ya ?ama guzel
Bir yorum yaz:
-
Almanya kupayi alirsa dunya kupasina direk katilma hakki kazaniyoruz yazmis biri. Butun takimlar grup elemelerine girmiyormu ya ?
Bir yorum yaz:
-
Ayr?ca Penalt?lardaki en b?y?k psikolojik etmen KALECIYDI. MAKALE yazilir bu konuyla ilgili.
Ben evde otururken bile bu tedirginli?i hissedip " Buffon veya Neuer'e kar?? penalt? atmak istemezdim" dedim.
Cidden B?y?k kaleciler, karsilarinda d?nya y?ld?zlar? ama Bu y?ld?zlar bile tedirgin.. Hele de Buffon'a kar??. K??eleri bildi, birazda ?ans olsa..En son düzenleyen Yi?it Gelir; 03-07-2016, 04:46.
Bir yorum yaz:
-
Ha ha, ?talya mi ?ikeci? Adamlar senin yoklar? oynad???n, ruhsuzca sahan?n i?inden maci izledi?in, Prim kavgasi icin Milli Formayi sattigin ilk 2 maci Kazanip, GARANTILEDILER.
Dinlenerek ??kt?klar? Ispanya'ya kar?? Muhte?em oyunla, muhte?em bir galibiyet ald?lar.
?ekirge bir s??rar, iki s??rar. Kendi kaderini kendin belirlersin.
Benim Final aday?m daha ?nce de s?yledi?im gibi : Quaresma vs Gomez 'dir.
Bir yorum yaz:
-
Portekiz'in, Danimarka'ya kaybetmemesi, Litvanya'n?n Slovenya'dan puan almas?, Slovakya'n?n L?ksemburg'u yenmesi, Polonya'n?n ?rlanda'y? yenmesi, ?spanya'n?n Ukrayna'y? yenmesi ve Kazakistan'?n da Letonya'y? yenmesi sonucu turnuvaya kat?lm?? milli tak?m?n taraftar? 3 g?n sonra ?spanya'yla son 16 ma??na ??kacak ve liderli?i garantilemi? tak?m? ?ikecilikle su?luyor.
Sorun tam burada ba?l?yor ama galiba baz?lar?na 'b?y?k resmi' g?rmek daha tatl? geliyor.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: