gomez daha da atabilir, m?thi? fit g?z?k?yor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim oyuncular neden b?yle iyi oynuyor yahu. Zaten Gomez gidici bir de gol falan at?yor hayret bi ?ey.
Ya millet bi de istatistik yap?yo
Mario, att??? bu golle Almanya'n?n Klinsmann'dan sonra Avrupa ?ampiyonas?'nda en fazla gol atan futbolcusu oldu.
Mario Gomez, Be?ikta? ve Almanya formas?yla ilk 11'de oynad??? son sekiz resmi ma?ta gol atmay? ba?ard? (9 gol, 1 asist)
Yorum Yap
-
Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez bir gol daha atara bastim Low 90 dk oynatirsa her turlu birtane daha atar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Odul Akkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez bir gol daha atara bastim Low 90 dk oynatirsa her turlu birtane daha atar.
Betfair diye bir Ingiliz sitesi abi.
Yorum Yap
-
Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Odul Akkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez bir gol daha atara bastim Low 90 dk oynatirsa her turlu birtane daha atar.
Yorum Yap
-
Aslı Odul Akkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Odul Akkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez bir gol daha atara bastim Low 90 dk oynatirsa her turlu birtane daha atar.
Yok kalmaz, cok guvenilir bir site ama TR'den durumu bilmiyorum, galiba yasak?
Yorum Yap
Yorum Yap