Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Sel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.

Yorum Yap

Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Tek tak?ld???m sinir oldu?um nokta bu Ozan Tufan.Arkada? ge?en sezon eyvallah felan da bu sezon balon oldu?u anla??ld? bu arkada??n kendi tak?m?nda forma bulam?yor ama Milli tak?m da 11'de ya ??ld?r?yorum.
      Sabah ntvsporda Metin Tekin ve Mehmet Demirkol Avrupa ?ampiyonas? i?in ideal (!) 11 yapm??lar. Ak?llara zarar.... Taktik 4-6-0... Ortada Sel?uk-Ozan... ?leri u? (4-6-0'?n hangi ileri ucu onu da bilmiyorum) Yunus Mall?... Evet tahmin etti?iniz gibi Ozzy ve Tosun 11'de yoklar. Hakl? ama adamlar. Ben de olsam Iniesta Ozan ve Xavi Sel?uk'un yerine Ozzy'yi oynatmam. Hele ki milli forma alt?nda bug?ne kadar 45 gole imza atm?? Yunus varken Cenk'i oynatmak... Tabi lan manyak m?s?n?

Evet, ben de oturdum bu herifleri izledim bo? dersimde....

Yorum Yap

5 li orta saha ile ??k?p her topu havadan ba?latmak neyin Kafas? acaba.. Bi pas yaparak ??kmay? deneyin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Bu Arda'n?n kendini rockstar,superstar zanneden tav?rlar?yla i?imiz zor hakikaten.

Oooo gole bak.Ast? vallaha.

Yorum Yap

S?k?nt? yapma karde? atar?z.

Yorum Yap

20 Dakika izledim.

Arda Sahan?n patronu. Fatih Terim'in adam? i?te. Topu al?yor, sakl?yor. R?dvan da aferin o?lum diyor. Oyunu yava?lat?yor, geri pas yap?yor vs. Yaz?k.

O?uzhan ve Cenk'in aya??na top geldi?i anda tekte topu ??kar?yorlar, nitekim verka?ta da Hakan vurdu kaleciden d?nd?.

Hakan Frikikten att? ?imdi, iyi oldu bu.

Yorum Yap

Ah Ba?kan be ?u Hakan bizdeydi ?imdi biraz Alt?nsay'? dinlemi? olsayd?n

Yorum Yap

Oguzhani cikarir ikinci yari yuksek ihtimal volkan seni alir

Yorum Yap

oguzhan yerini bulamamis gibi milli takimda. bizde ozanin oldugu yerde oynuyo, burda forvet arkasi.

SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Portekiz'in gol?n? de Nani atm??

Yorum Yap

Takim bu sekilde oynamaya devam edecekse ozi ciksin bize lazim.

Yorum Yap

Bu d?zende oynarsak i?imiz ?ok zor .

Yorum Yap

Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Sel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
                            ??i g?c? yana geriye pas ba?ka bir numaras? yok hakan da duran toplar? kullan?nca hi? bir vasf? kalm?yor

Yorum Yap

Aslı Mehmet Giray Guvercin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Takim bu sekilde oynamaya devam edecekse ozi ciksin bize lazim.
                              Kesin Cikartir

Yorum Yap

Aslı Ahmet Timu?in tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                oguzhan yerini bulamamis gibi milli takimda. bizde ozanin oldugu yerde oynuyo, burda forvet arkasi.

SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
                                Sel?uk son turnuvas? bundan sonra ozyy oraya kaydirir..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X