Evet mac benim icin bitmistir...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?khan G?n?l m? ??kt?? Hakikaten bizimle anla?m?? olabilir o zaman
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTamamen ardaya gore oynuyor takim. Bir pas alisverisi falan hicbisey yok. Bu futbolla grupta sonuncu oluruz
Yorum Yap
-
Geberik Selcuk'u oyunda tutup Oguzhan'in alinmasini gercekten anlayamadim... Boyle bir eyyamciligi nasil aciklayabilirsiniz? Oguzhan ligin liderinin en parlak oyuncusunu oynatma geberik GS'nin geberik oyuncusunu oyunda tut. Umarim Cenk'te cikar da FB ve GS milli takimi kendi kendine eglenir durur...
Yorum Yap
-
Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu kaleci bizde oynam??t? 2 ma?
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu kaleci bizde oynam??t? 2 ma?
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
bende bi yerden hat?rl?yorum diyordum bunu .
Yorum Yap
-
Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu kaleci bizde oynam??t? 2 ma?
Yorum Yap
Yorum Yap