Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaln?z gomez?i ben de deli gibi severim....
ancak bana da a??r geliyor
yani ?yle alda git.. ?al?m at vs i?lerini zor yap?yor..
ancak denilen gibi.. TR?de ki ?u an i?in en iyi pozisyon bilgisine sahip adam ve ona ver..o vursun.. o kadar..
ama alda git i?i ?ok zor..
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Akman
?nce bi ya??n? bil de konu?. "Sa?masapan" vs.. Sa?maysa al?nt?lamazs?n olur biter.
Badstuber ne alaka? Bizle ad?n?n ge?ti?ini bile hat?rlam?yorum, ki ge?tiyse bile ilk zamanlar?nda be?enmeme ra?men ge?irdi?i ?apraz ba? sakatl??? ve sonras?nda buna ba?l? olan sakatl?k dizisinden sonra istemezdim tabiiki de Badstuber'i!
Bayern'den bizimle ad? ge?en s?rf Rode'yi hat?rl?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaln?z gomez?i ben de deli gibi severim....
ancak bana da a??r geliyor
yani ?yle alda git.. ?al?m at vs i?lerini zor yap?yor..
ancak denilen gibi.. TR?de ki ?u an i?in en iyi pozisyon bilgisine sahip adam ve ona ver..o vursun.. o kadar..
ama alda git i?i ?ok zor..
d?nya futbolu ?zerine kurulan database lere bak?ld???nda her ?ey a??k a??k ortaya ??k?yor zaten..
fifa - fm gibi...
gomez?in en b?y?k ?zellikleri pozisyon alma ve bitiricilik..
ama bu adam?n h?z? ve bilimum di?er ?zellikleri genel forvetlere g?re ?ok ?ok a?a??da..
d?nyan?n g?rd???n? bizim g?rmemezlikten gelmemiz.. yani yok ?yle de?il b?yle dememiz tamam?yla polyannac?l?k olur...
en basiti fifa?daki (ilk yar? performans?na g?re g??lendirilmi? hali ) http://www.futhead.com/16/players/22882/mario-gomez/
bu da sene ba??ndaki hali http://www.futhead.com/16/players/651/mario-gomez/
bu da fm profili http://1.bp.blogspot.com/-qkcuvxMQES...ozellikler.JPG
?imdi haa huu oyun profili diyenler olacak ama..
d?nyadaki en iyi futbolcu database?i bu heriflerde..
Yorum Yap
-
Gomez'den Eto'o gibi al?p yard?rmas?n? beklemekte ancak Forza ortam?ndan ??kard?.
Arkada?lar bu adam hi? ?yle bir adam de?ildi zaten. En golc? 5 futbolcudan biri olma ?zelli?ini de ?yle top al?p giderek yapmad?. Ya da o hayalinizdeki f?rt?na forvetlerin hangisi Gomez'in istatistiklerine eri?ebilmi? bi ?rnek g?steriverin hele.
Ha Suarez var i?te o da Barca'da. Ho? onu da getirelim be?enmeyen ??kar
26. haftada forvetin 19 gol atm??. Gol kral? olmas? kesin gibi. ki muhtemelen 25 gol? rahat g?recek formunu y?kseltirse 30'a bile vurdurur ibreyi.
Tarihinde ka? gol kral? ??karm???n ? En son ?lhan olmu? 22 gold? san?r?m.
Ama kesmez. Alman milli tak?m?n?n forvetine homurdan?yoruz ya b?y?k ah al?yoruz.
Allah korusun 2 sene sonra gelir Almeida gibi bi?ey sonra youtube'dan Gomez videolar? izlemeye ba?lars?n?z.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Akman
?nce bi ya??n? bil de konu?. "Sa?masapan" vs.. Sa?maysa al?nt?lamazs?n olur biter.
Badstuber ne alaka? Bizle ad?n?n ge?ti?ini bile hat?rlam?yorum, ki ge?tiyse bile ilk zamanlar?nda be?enmeme ra?men ge?irdi?i ?apraz ba? sakatl??? ve sonras?nda buna ba?l? olan sakatl?k dizisinden sonra istemezdim tabiiki de Badstuber'i!
Bayern'den bizimle ad? ge?en s?rf Rode'yi hat?rl?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez'den Eto'o gibi al?p yard?rmas?n? beklemekte ancak Forza ortam?ndan ??kard?.
Arkada?lar bu adam hi? ?yle bir adam de?ildi zaten. En golc? 5 futbolcudan biri olma ?zelli?ini de ?yle top al?p giderek yapmad?. Ya da o hayalinizdeki f?rt?na forvetlerin hangisi Gomez'in istatistiklerine eri?ebilmi? bi ?rnek g?steriverin hele.
Ha Suarez var i?te o da Barca'da. Ho? onu da getirelim be?enmeyen ??kar
26. haftada forvetin 19 gol atm??. Gol kral? olmas? kesin gibi. ki muhtemelen 25 gol? rahat g?recek formunu y?kseltirse 30'a bile vurdurur ibreyi.
Tarihinde ka? gol kral? ??karm???n ? En son ?lhan olmu? 22 gold? san?r?m.
Ama kesmez. Alman milli tak?m?n?n forvetine homurdan?yoruz ya b?y?k ah al?yoruz.
Allah korusun 2 sene sonra gelir Almeida gibi bi?ey sonra youtube'dan Gomez videolar? izlemeye ba?lars?n?z.
Gomez Cenk ve p?r p?r forvet umar olsun
?ki tane bek bir stoper bi ben arfa oldu bitti i?te
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
Gomez'i be?enmedi?im ?eklinde bir alg? olu?tu. Halbuki ilk dedi?im ?ey:"BAZEN Cenk'i Gomez'den daha ?ok be?eniyorum".
2. Dedi?im "EURO2016 i?in" bu kadar istekli ve m?cadeleci oldu?unu d???n?yorum, seneye muhtemelen b?yle olmicak, ama e?er bu seneki gibi olacaksa, kalmas?n? isterim.
Ki bu 2. c?mlem bile Gomez'i be?endi?im anlam?na geliyor, ama ?k?z alt?nda buza?? arayanlar daima ??k?yor ne yaz?k ki!
Gomez'in kendimize g?re eksik y?n?n? s?yleyince nedense t? kaka oluyoruz, Almeida'ya lay?k oluyoruz vs. vs.
Gomez ilk 5 golc? aras?na h?z?yla, driblingiyle girmemi?.. Gomez'in kariyeri, Cenk'in baz? ma?larda daha iyi, daha faydal? olmayaca?? anlam?na gelmez!
Bika? mesaj ?nce bahsetti?im konudaki isim Gerd M?ller veya Rudi V?ller de?il, Mehmet Scholl. EURO2012'de Arjantin ma??nda ka??rd?klar?ndan dolay? defalarca ?sl?klanan Gomez (ki ilk ?sl?kland??? ma? de?il) hakk?nda alayc? ifadeyle bi?eyler demi?.
Almanlar?n Gomez'e bak?? a??s? baz?lar?m?z inansa da inanmasa da a??r? derecede negatif. Milli tak?mda formasyonu de?i?tirip ger?ek forvet kullanmayal?m diye kamuoyu bile olu?tu defalarca, bu fikirde olan taraftar say?s? da ?ok.
Yorum Yap
-
Cenk'in ?anss?zl??? diyelim.
Gomez gibi bir oyuncuyu yedek b?rakmak mant?ks?z.
Adam?n finishing k?sm? ?ok iyi ve bu bizim y?llard?r ?ekti?imiz s?k?nt?yd?.
Nereye vuraca??n? iyi biliyor ve oraya g?nderiyor.
Pektemek'ten Almeida'dan kurtuldu?umuza ??kredin.
?imdi elimizde iki tane ?ak? gibi forvet var.
?enol hoca Cenk'in hakk? olan? verecektir.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez'i be?enmedi?im ?eklinde bir alg? olu?tu. Halbuki ilk dedi?im ?ey:"BAZEN Cenk'i Gomez'den daha ?ok be?eniyorum".
2. Dedi?im "EURO2016 i?in" bu kadar istekli ve m?cadeleci oldu?unu d???n?yorum, seneye muhtemelen b?yle olmicak, ama e?er bu seneki gibi olacaksa, kalmas?n? isterim.
Ki bu 2. c?mlem bile Gomez'i be?endi?im anlam?na geliyor, ama ?k?z alt?nda buza?? arayanlar daima ??k?yor ne yaz?k ki!
Gomez'in kendimize g?re eksik y?n?n? s?yleyince nedense t? kaka oluyoruz, Almeida'ya lay?k oluyoruz vs. vs.
Gomez ilk 5 golc? aras?na h?z?yla, driblingiyle girmemi?.. Gomez'in kariyeri, Cenk'in baz? ma?larda daha iyi, daha faydal? olmayaca?? anlam?na gelmez!
Bika? mesaj ?nce bahsetti?im konudaki isim Gerd M?ller veya Rudi V?ller de?il, Mehmet Scholl. EURO2012'de Arjantin ma??nda ka??rd?klar?ndan dolay? defalarca ?sl?klanan Gomez (ki ilk ?sl?kland??? ma? de?il) hakk?nda alayc? ifadeyle bi?eyler demi?.
Almanlar?n Gomez'e bak?? a??s? baz?lar?m?z inansa da inanmasa da a??r? derecede negatif. Milli tak?mda formasyonu de?i?tirip ger?ek forvet kullanmayal?m diye kamuoyu bile olu?tu defalarca, bu fikirde olan taraftar say?s? da ?ok.
Yorum Yap
-
Beyler gece d?nen tart??malar? okudum. ?ki gorusun de hakl?l?k pay? var.Ama eklemek istedi?im ; benim Bayern kombineli,futbol hastas? Alman mudurume gore Gomez "harika bir santrfor"..
Seneye elimizde tutma hatas? yapmayiz umar?m demi? Taha..ben de diyorum ki " Allah herkese b?yle hata nasip etsin"
Yorum Yap
-
Yahu adam burada k?t? bir ?ey dememi? ki. Bazen Cenk daha fazla hak ediyor demi? ki hakl?. Gomez 90 dakika sahada kalacak diye bir kural yok.
?kincil olarak da Euro 2016 i?in kast???n? belirtmi?, bu da kendi d???ncesidir ki ben ?ahsen ?yle olaca??n? d???nm?yorum. Gomez her daim en ?st limitten bir profesyonel. Kazanma iste?i hi?bir zaman azalmayan bir "winner". Seneye yine bu seviyelerde dolan?r bence. Zaten adam?n en ?nemli ?zelli?i 1. s?n?f pozisyon bilgisi. Bu da ya? ald?k?a kaybolan bir ?ey de?il. Kondisyonunu sa?lam tuttu?u s?rece ki ?enol Hoca ile bunun tersi ?ok zor, Gomez'de genel bir d???? olmaz.
Geri kalanlar da Bayern taraftar?n? ba?lar. Onlar?n ??tas?n?n bizden ?ok daha y?ksek oldu?u bir ger?ek. Gomez'e burun k?v?rabilirler; ama bu Gomez'in hala kendi s?n?f?n?n en ?nemli 3-4 isminden birisi oldu?u ger?e?ini de?i?tirmez.
Gomez cand?r. Dzeko gelirse ayn? anda oynayamazlar
Yorum Yap
Yorum Yap