Ke?ke T?re ?u tak?ma adapte olabilse. Turnuvada cezas?ndan sonra 1-2 ma? parlasa da satsak.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Ne yap?p edip karpuzun kele?ini, kalecinin kovas?n? bulmu?uz gene benim anlad???m.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHazirlik macinda 15 penalti yemisti diye hatirliyorumAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu kaleci bizde oynam??t? 2 ma?
Yorum Yap
-
Vay be sasirdim pek kaleciye benzemiyordu ozamanlar.schildenfelddeki soku yasadimAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterevet . http://www.mackolik.com/Player/Defau...78&season=2016Aslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDenizli zamaninda ikinci yarida gelen kaleci ramazan suan avusturyadami oynuyorAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu kaleci bizde oynam??t? 2 ma?
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
bende bi yerden hat?rl?yorum diyordum bunu .
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
+1903 ?ok iyi oldu valla ??kmas?Aslı Esref Cankut Erkilet tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler bo?verin,O?uzhan'a bir?ey olur diye korkuyordum zaten.Sa? salim d?n?yor i?te fazla yorulmadan.Ha ?ampiyonada da ayn? naneleri yerse Fatih Terim, o zaman ?ok pis sayd?r?r?m.
Yorum Yap
-
?n?allah gider, az kald?. G??ler de?i?irse bunlar gider.Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u R?dvan denilen heriften kurtulu? yok mu? Hangi kanal? a?sam bu herif.
Yorum Yap
Yorum Yap