Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Euroleague l 2015-2016 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Halil Ozyildirim
    yanıtladı
    Bunlar kupay? kazan?rsa pazar aksam? sampiyonluk kutlamas? i?in d?sar? ??kt?klar?nda ?ok s?k?nt? ??kar.CSKA ge?er bunlar?n ?st?nden.

SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Euroleague l 2015-2016 Sezonu

Yahu akil var mantik var. Su adamlarin herhangi bir bransta basarisini nasil istersiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    En son düzenleyen Mehmet Ali Tuna; 14-05-2016, 13:55.

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    Ben de febenin kupay? almas?n?n T?rk basketbolu a??s?ndan ve bizim a??m?zdan ?nemli olaca??n? d???nenlerdendim... Ta ki ?u ana kadar! Kazanmas?nlar. Cska yenmesin bunlar?, rencide etsin!!! Pislik camia sizi...

Bir yorum yaz:

• Mehmet Furkan Kenaro?lu
    yanıtladı
    Bu pazar ?ampiyonlu?umuzun ilk dakikalar?nda bunlar?n final ma?? ba?l?yor. Kazan?rlarsa bir hafta boyunca alg?y? de?i?tirmek i?in her ?eyi yapacaklard?r. O da yetmez bundan sonra basketbolda al?nan, ger?i pek alacak gibi g?r?nm?yoruz, her ba?ar?n?n ard?ndan bunlar?n b?k b?k ?tmesini dinleriz. Teodosic gel kurtar bizi.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Obradovi? fark?yla fener kupay? al?r diye tahmin ediyorum.Daha ?nce ?al??t?rd??? tak?mlarla yanl?? hat?rlam?yorsam 8 kez kazanm?? bu kupay?. tam bir winner.

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Avrupa basketbolunda ciddi bir bo?luk var ve t?rkler sayesinde ayakta duruyorlar ?u anda. sponsorlar?n hepsi t?rk.
    3-4 tak?m d???nda (efes,fener,cska,real madrid) b?t?elerde inan?lmaz bir d???? var.
    kimse y?ksek kontratl? adamlar? tak?mda tutam?yor. ?o?u nba e gidiyor zaten.
    fenerde bu bo?lu?u iyi de?erlendirdi (coach + taraftar deste?i + para).
    bu ba?ar? ?okta s?priz olmad? a??kcas?. efes aptall???na doymas?n. beter olsunlar.

Bir yorum yaz:

• Mahmut Zabit Kara
    yanıtladı
    Pazar kadar bizimle u?ra?mas?nlar diye kazanmalar?n? istedim ama pazar Cska in?allah eze eze yener.

Bir yorum yaz:

• Soner Gokturk
    yanıtladı
    teodosic ve de colo in?allah ?ov yaparlar.

Bir yorum yaz:

• Muslum Fincan
    yanıtladı
    l?tfen futboldaki nefreti basketbola ta??may?n, fenerbah?e kazans?n euroleague. ?lke olarak bir ba?ar?m?z olsun yahu

Bir yorum yaz:

• Ugur Mert Kaplan
    yanıtladı
    Cska rahat yener bu salaklarda kendine gelir heryerden darbe yesinler tek dile?im bu fb ve gs i?in

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Fener ma??nda g?zel paralar ald?m, ilk yar? 4 farkla alsa daha farkl? olacakt?.

O 11 Say? fark? da konu?arak ben getirdim, yan?mdaki arkada?lar ?ok oldu Hee, tabi uzatmaya da
    Ama Cska bunlar?n 2 Yana??ndan, Bir Aln?ndan ?per u?urlar.
    En son düzenleyen Yi?it Gelir; 14-05-2016, 05:01.

Bir yorum yaz:

• Sami Bahadır Aşıroğlu
    yanıtladı
    Aslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    fener finalde. Kupay? almas?n? isteyen arkada?lar?n g?z? ayd?n, umutlar? devam ediyor.
    ben istiyorum. ??nk? fbnin kupa 1 gsnin kupa 2 yi ald??? bir seneden sonra biz tr de play off bile yapamam??ken en az?ndan ?n?m?zdeki sezon basketbola yat?r?m yap?laca??n? d???nd???m?z i?in istiyorum. als?nlar ne zarar? var bizim i?in. sanki eurolig ?ampiyonu olunca ?a? m? atlayacaklar 50-60 milyon euro gelir mi gelecek ne olacak yani. bence ucunun olumlu y?nden bize dokunaca??n? ?mit ederek almalar?n? istiyorum.
    Bende kupayi almasini isteyenlerdenim galatasarayi da desteklemistim basket benim icin diger sporlardan ayri biktim surekli birilerinden nefret etmekten nefret etmek icin sebepler bulmaktan fenerin buralara gelmesi bizim kupa almis olmamiz ayni sekilde gsnin kupa almasi dogru yapilanma olunca neler olacaginin ispati umarim dedigin gibi bizimde basketbol konusunda vizyonumuzu biraz etkiler sonucta bunlari basarmis bir takimiz
    Tebrik ettim sizleri bir ?ey demedim. A??n lig tv yi tarih nas?l yaz?l?rm?? ??renin o zaman. Ya da 12 numaray? a??n gece gece iyi kafa a?ar.
    Ben t?m sporlar? fenersiz ve cimbomsuz seviyorum, onlar?n ac?s?yla mutlu oluyorum. Y?llard?r ?ok ac? ?ektim belki ondand?r..
    Bende sana bir sey demedim ben futboldan once basketle tanistim yillarca oynadim universite yillarimi hakemlikle gecirdim benim icin basketbol seyretmekle besiktas taraftari olmak ayri seyler avrupadaki basketbol maclarinda her turk takimini izlemekten zevk alirim desteklerim bizim sampiyonlugumuz ayri konu fenerin basketbolu ayri

Bir yorum yaz:

• Onur Ersen
    yanıtladı
    O burnu havada angutlar ?ifte tokat yerler umar?m pazar g?n?.

Bir yorum yaz:

• Semih Ba?kaya
    yanıtladı
    Ben bir basketbolsever olarak F4'de finalen kalan T?rk tak?m?n?n bir tane i?e yarar T?rk oyuncusu olmamas?na ?z?ld?m ?ahsen.

Finalde Nando de Colo a??r gelebilir.

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Gs'nin Uefa kupas? almas?n?n etkisinin yirmide biri etki yapmaz ?lkede. Zorlama ile bir hafta konu?ulur unutulur gider. B?y?k ba?ar?d?r ama bu ?lkenin kimyas?nda basketbol yoktur hatta bence Avrupa'da yoktur.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X