Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Euroleague l 2015-2016 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    adam b?t?n ma? durdu ma? sonunda co?tu b?y?k oyuncu fark?

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Bu spanoulis herhalde basketbolun iniesta s?

Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .

Bir yorum yaz:

• Mert Kavuzlu
    yanıtladı
    Adam reyiz beyler.
    Adam alt??ar okka.
    Net!

Bir yorum yaz:

• Erdem Ceren
    yanıtladı
    fenerbah?e 3 y?ld?r ?ok emek veriyor, avrupa k?tas?n?n en iyi ko?una sahipler, oyuncular?da ortaya b?y?k karakter koyan bir ekip. Bence bu sene ?ampiyonlu?u alacaklar.Almalar?n? hi? istemiyorum oras? ayr? ama favori fenerbah?e bana g?re.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    ?smail ?enol'un s?lale 73962 boydan Yunan m?? Bu ne Oly taraftarl???d?r, bi an Oly Tv'den izliyorum sand?m.

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Bug?n galip gelenler finale mi y?kseliyor?

Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .

Bir yorum yaz:

• Serhat Bayat
    yanıtladı
    Fener kazanmas?n benim i?in yeterli

Bir yorum yaz:

• Mustafa İlker Devecioğlu
    yanıtladı
    Hak eden kazans?n dile?im.

Bir yorum yaz:

• Gürkan Özcan
    yanıtladı
    Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Fenerin kupayi almas? cok zor, Madrid 15 say? fark atar.
    Fener kupay? al?r m? bilmem ama ?yle bir fark olmas? imkans?zdan da ?te

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    Fenerin kupayi almas? cok zor, Madrid 15 say? fark atar.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    Fenerin ?ok b?y?k seyirci ve ko? avantaj? var ama di?er 3 tak?m?nda buralar? oynama tecr?besi ?ok y?ksek hi?bir sonu? s?rpriz olmaz

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    fener seyirci avantaj?n? da kullanarak benim g?r???m finale ??kar. rakip cska olursa yener ?ampiyon olur , olympiakos olursa finaldeki rakibi i?leri o kadarda kolay olmaz.
    bu tip tak?mlar her t?rl? pisli?i yaparlar finale ??k?nca kolay lokma olmazlar.

Bir yorum yaz:

• Yusuf Arslan
    yanıtladı
    ?lker ?ikolatal? gofret kar??s?nda eflatun beyazl?lara ba?ar?lar. muhtemelen gofretler finale kal?r finalde k?z?l ordu yener bunlar? umar?m.

Bir yorum yaz:

• Alican Osanmaz
    yanıtladı
    insanl?ktan anlasalar her kesimden destek g?r?rler..kupay? als?nlar sonras?nda f?rsat bulduk?a bizleri (alamayan tak?mlar?) ezecekler...misal " bizim uefa kupam?z var" muhabbeti..ekstra bas?n?n verdi?i gaz..o y?zden bizden ba?ka hi? bir rakibimiz ba?ar?l? olmas?n ne i?eride ne d??ar?da...

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Fener'in basket tak?m? sempatik ve ger?ekten hak eden bi tak?m. Ben bi yandan ?ampiyon olmalar?n? istiyorum ama bu medya bizim futbol ?ampiyonlu?umuzu g?lgede b?rakacak kadar abartaca?? i?in o y?zden Hala Madrid 😀

?ampiyonluk ?ans? olarak ise CSKA>Madrid=Fener>Oly diye d???n?youm. Oly tak?m oyunu ve basketbol k?lt?r? sayesinde yine att? kendini F4 e ama kalite olarak ???n?n de gerisinde. Yine de buralara o kadar al??k?nlar ki ?ampiyon da olsa ?a??rmam Oly.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X