Gs'nin Uefa kupas? almas?n?n etkisinin yirmide biri etki yapmaz ?lkede. Zorlama ile bir hafta konu?ulur unutulur gider. B?y?k ba?ar?d?r ama bu ?lkenin kimyas?nda basketbol yoktur hatta bence Avrupa'da yoktur.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener finalde. Kupay? almas?n? isteyen arkada?lar?n g?z? ayd?n, umutlar? devam ediyor.
Ben t?m sporlar? fenersiz ve cimbomsuz seviyorum, onlar?n ac?s?yla mutlu oluyorum. Y?llard?r ?ok ac? ?ektim belki ondand?r..
Yorum Yap
-
Fener ma??nda g?zel paralar ald?m, ilk yar? 4 farkla alsa daha farkl? olacakt?.
O 11 Say? fark? da konu?arak ben getirdim, yan?mdaki arkada?lar ?ok oldu Hee, tabi uzatmaya da
Ama Cska bunlar?n 2 Yana??ndan, Bir Aln?ndan ?per u?urlar.En son düzenleyen Yi?it Gelir; 14-05-2016, 05:01.
Yorum Yap
-
Avrupa basketbolunda ciddi bir bo?luk var ve t?rkler sayesinde ayakta duruyorlar ?u anda. sponsorlar?n hepsi t?rk.
3-4 tak?m d???nda (efes,fener,cska,real madrid) b?t?elerde inan?lmaz bir d???? var.
kimse y?ksek kontratl? adamlar? tak?mda tutam?yor. ?o?u nba e gidiyor zaten.
fenerde bu bo?lu?u iyi de?erlendirdi (coach + taraftar deste?i + para).
bu ba?ar? ?okta s?priz olmad? a??kcas?. efes aptall???na doymas?n. beter olsunlar.
Yorum Yap
-
Bu pazar ?ampiyonlu?umuzun ilk dakikalar?nda bunlar?n final ma?? ba?l?yor. Kazan?rlarsa bir hafta boyunca alg?y? de?i?tirmek i?in her ?eyi yapacaklard?r. O da yetmez bundan sonra basketbolda al?nan, ger?i pek alacak gibi g?r?nm?yoruz, her ba?ar?n?n ard?ndan bunlar?n b?k b?k ?tmesini dinleriz. Teodosic gel kurtar bizi.
Yorum Yap
-
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
Yahu akil var mantik var. Su adamlarin herhangi bir bransta basarisini nasil istersiniz.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Mehmet Ali Tuna; 14-05-2016, 13:55.
Yorum Yap
Yorum Yap