pazar g?n? ?ifte darbe yerler. ?nce biz sonra cska bu ma?ta bu kadar zorland?larsa cska affetmez.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euroleague l 2015-2016 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Samet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBe?ikta?'?m ?ok b?y?ks?n. Renklilere basketbolu sevdirdin.
balkonunuza cam?n?za bayrak as?n..
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener finalde. Kupay? almas?n? isteyen arkada?lar?n g?z? ayd?n, umutlar? devam ediyor.
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener finalde. Kupay? almas?n? isteyen arkada?lar?n g?z? ayd?n, umutlar? devam ediyor.
Yorum Yap
-
yaa a spor yapt???n?z yay?na sokalar basketbol da finale ??km?? bir tak?m i?in futbol yorumcusu olan kemal belgin'i ba?laman?za m?, yoksa kemal belginin oyun kurucu olarak '' bobby dixon var, sloukas var, ali var '' demenize mi g?leyim. bobby dixon ve ali'nin ayn? ki?i oldu?unu bilmiyor adam
Yorum Yap
-
Muhtemelen kafalar?nda hep CSKA finali vard?. ?ok k?t? oynad?lar ama yine de kazanmas?n? bildiler. Adamlar Final Four'da tecr?be kazand? biz hala yok finale ??kmas?n? isteyenlerin g?z? ayd?n yok bilmem ne. Ondan sonra niye bizim basketbol ?ubemiz b?yle. Daha ne sebep arayal?m ki?
Futbol ter?r?n? basketbola bula?t?rmadan, tebrik ederim Fenerbah?e'yi.
Yorum Yap
-
Aslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener finalde. Kupay? almas?n? isteyen arkada?lar?n g?z? ayd?n, umutlar? devam ediyor.
Ben t?m sporlar? fenersiz ve cimbomsuz seviyorum, onlar?n ac?s?yla mutlu oluyorum. Y?llard?r ?ok ac? ?ektim belki ondand?r..
Yorum Yap
Yorum Yap