Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - ?zlanda (1-0)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Ulas Karasu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Az once saygi durusu sirasinda yasananlari gordum, sevincim kursagimda kaldi..
    ?

Yorum Yap

Adem Uyan?k

Bende fatura g?khan t?reye kesilmesin play-off oynayal?m diye letonyan?n gol atmas?n? istedim.yazd?m da zaten.

Yorum Yap

?ok abartmay?n. adama yumruk kafa g?z dalmadan 4 ma? ve ?st? ceza az olur. t?re en fazla 2 ma? ceza al?r...

Yorum Yap

Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          ?
          https://www.facebook.com/tribundergi...8768058496638/

Yorum Yap

kimsenin kimseyi asip kestigi yok.

frikik disinda adam gibi sutumuz yok, resmen gsli baliyla yendik hatta kazakistan bile 2009den sonra ilk kez galip geldigi icin direk gidiyoruz.

akliselim her insan balla fransaya gittigimizi bilir

Yorum Yap

Toreye kadar terimin sa?mal??? konusulmali ..bildi?in ufak bir mucize yasandi ,biz turnavada da enterasan sonu?lar alabiliriz (iyi y?nde)

Yorum Yap

Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                kimsenin kimseyi asip kestigi yok.

frikik disinda adam gibi sutumuz yok, resmen gsli baliyla yendik hatta kazakistan bile 2009den sonra ilk kez galip geldigi icin direk gidiyoruz.

akliselim her insan balla fransaya gittigimizi bilir
                Aynen ?yle ama kadromuz k?t? de?il tek sikinti takim olamiyoruz..

Yorum Yap

Calhanoglu nun hesabindan paylastigi fotoda T?re baya mutlu :S

Yorum Yap

Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    ?
                    https://www.facebook.com/tribundergi...8768058496638/
                    Terbiyesizlik...
                    Sanki ba?ka ?lkenin insanlar? ?lm??te sayg? duyulmuyor..
                    Niyeki onlardan farkl? d???ncede olanlar ?lm?? diye ?sl?klayanlar var ya..
                    Biz bu beyinle yery?z?nde ancak Afganisyan a asker g?ndermekten ba?ka bir ?eye yaramay?z..

Her daim Be?ikta?...

Yorum Yap

9 ya??nda ufac?k bebenin cans?z bedenini ?sl?klayarak protesto eden zihniyeti Allah'a havale ediyorum.

Yorum Yap

Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                        Sevinmedim valla.
                        Peki.

Yorum Yap

?ah?slar gidip gelicidir Baki olan ay y?ld?zd?r Orada bu ?lkenin bayra??n? dalgalandiracak bu adamlar ...sonuna kadar destekliyorum ??nk? ben TURKUM...

Yorum Yap

T?re maalesef ba?ta Terim olmak ?zere herkesin su?unu ?st?ne ald?, kazanamasayd?k tamamen g?nah ke?isi olurdu.Elbette kendisi de hatal? ama Terim'in forma adaletinin olmamas? da gerginli?inde ?nemli bir etken.

Yorum Yap

https://twitter.com/Frippu/status/654037678770548736

Gole bak be gole

Bu da kahraman?m?z ?slambek Kuat

Yorum Yap

Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Aslı Ihsan Andan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Aslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Baz? arkada?lar?n Letonyan?n gol atmas?n?
                                beklemesi ?ok ilgin? bir?ey
                                bizim 10 ki?i kald?g?m?zdan gol atacag?m?z? d???nm?yordum olay g?khan t?reye patlamas?n diye letonyan?n gol atma ihtimalini ben bile gecirdim i?imden
                                Ben eleme oynayalim ve torenin cezadan yesin diye istedim letonysnin atmasini.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                i?te bu kafalar y?z?nden istanbula ma? verilmiyor bir dahada verilmesin ??nk? bu kafalar bitmez istanbul taraftar? tak?m taraftar? olmu? milli tak?m? falanda bitirmi?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X