Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Ihsan Andan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Baz? arkada?lar?n Letonyan?n gol atmas?n?
beklemesi ?ok ilgin? bir?ey
bizim 10 ki?i kald?g?m?zdan gol atacag?m?z? d???nm?yordum olay g?khan t?reye patlamas?n diye letonyan?n gol atma ihtimalini ben bile gecirdim i?imden
Ben eleme oynayalim ve torenin cezadan yesin diye istedim letonysnin atmasini.
Sent from my iPhone using Tapatalk
i?te bu kafalar y?z?nden istanbula ma? verilmiyor bir dahada verilmesin ??nk? bu kafalar bitmez istanbul taraftar? tak?m taraftar? olmu? milli tak?m? falanda bitirmi?
D?nyan?n en ?ansl? adam?n?n bir geseli olmas?... Bu da m? tesad?f?
Seni sevmiyorum sinyor Terim! Hakkaniyetli de?ilsin. Le? Ozan febe kontenjan?ndan 90 dk sahada tutuluyorsa (ayn? Ozan hasbel kader bize gelse milli ma?lar? en fazla yedek kul?besinden izleyece?ini ?ng?rmek kahinlik olmaz san?r?m), tak?m?n Arda ile beraber futbol zekas?na sahip 2 adam?ndan biri olan O?uzhan cart diye ??k?yorsa... Di?er bir le? ?akma cr7 h?rs?z Burak iyile?ir iyile?mez formay? kapacaksa, Cenk'in formay? kapmas? i?in a?z?yla ku? tutmas? gerekiyorsa kimse bana senin "adil" oldu?una inand?ramaz!
Ama sana ra?men 8 y?l aradan sonra b?y?k bir turnuvaya kat?lacak olmak ?ok g?zel!
Bende fatih terimi ?ok sevmiyorum ama gercekten bugun milli takim herkesi cok mutlu etti ..
Saygi duru? terbiyesizliginden dolayi , milli takima kusenleri anlamiyorum saygida duymuyorum
?u gunlerde az da olsa boyle seylere milletce sevinmek guzel bir duygu
Fransada olmak her acidan guzel ora gitmek icin cok iyi sebeplerde var ; ersan tolga olcay kesin orda olabilmek icin dahada cok takima katki saglayacak
Helal olsun milli takima
Erman Toro?lu nas?l h?rslanm??. ?lkede bu kadar s?k?nt? varken, biraz y?z?m?z g?lm??ken 2 saattir i?i g?c? b?rakt? T?re'ye sayd?r?yor, hemde ne sayd?rma, nefret i?eren, zaman zaman hakarete varan kelimelerle! Devam edin insanlara nefret tohumlar? ekmeye. B?yle adamlarda kabaday?l?kla prim yapmaya ?al???yor bir Allah'?n kulu da dur demiyor!!!
Mesajı göster
Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Ben eleme oynayalim ve torenin cezadan yesin diye istedim letonysnin atmasini.
i?te bu kafalar y?z?nden istanbula ma? verilmiyor bir dahada verilmesin ??nk? bu kafalar bitmez istanbul taraftar? tak?m taraftar? olmu? milli tak?m? falanda bitirmi?
Git bi su ic sen. Nabzin yukselmis.
bir tane oyuncu i?in belki 10 sene sonra ad?n? bile hat?rlamayaca??m?z aa bizde sol a??kta bi t?re vard? o da ?ok iyi ?ocuktu diye arkada? ortam?nda tart??aca??m?z bir adam i?in koskoca ?lkenin milli tak??m?n?n turnuvaya direk kat?lmas?n? isteme letonyan?n atmas?n? iste nabz? y?kselen su i?ecek ben olay?m.komiksin valla mehmet ali.10 sene ?nce be?ikta?ta ve milli tak?mda oynayan oyuncular? nas?l and???m?z? hat?rla birde g?z?n?n ?n?ne world cup 2002 ve euro 2008 de ya?ad?klar?m?z? ve hala onlarla ilgili an?lar?m?z? nas?l anlatt???m?z? getir. kimin nabz? y?kselmi? anlars?n.senin gibi kul?p tak?m? ayr?mc?l??? yapan istanbul taraftarlar? y?z?nden istanbula ma? verilmiyor be?ikta? taraftar? ma? in?n?deyse tak?m yenilirse be?ikta? tezar?hat? yapar. kad?k?ydeyse fenerbah?e tezah?rat? yapar fenerbah?e taraftar?,galatasaray taraftar? daha beter volkana emreye k?f?r,ana avrat i?te t?m bunlar?n sebebi senin letonyan?n gol atmas?n? istedi?in zihniyetle ayn? zihniyettir.b?rak?n art?k milli ma?ta ahmeti,mehmeti,g?khan?,sel?u?u bu t?m ulusun milli tak?m?.
Yorum Yap