Erman k?p?kler sa??yor toreye :\
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
aynen yazd???m? s?yledi abi duda??n? dibine kadar okudum zaten ?ok rahat ne dedi?i belliydi. ya?? 10 bile de?ildi k?z?nAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa bende ole gordum. Dogru mu anliyoruz.Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterulan nas?l milletiz. k???c?k k?z ?ocu?u rakip oyuncu oyundan ??karken allah belan? versin in?allah diyor..
Sent from my iPhone using Tapatalk
be?ikten yeti?iyoruz holiganl?kta k?z? erke?i farketmiyor. stada giden bayanlar? zaten biliyoruz erkeklerden ?ok k?f?r ediyor. a?z? ?ok pis milletiz ya
Yorum Yap
-
fb lileri de y?llard?r oynat?yor bu denli ba?ar? rahatl?k g?steremiyorlar,bu gs den sabriyi koyuyor sidikli ayhan? koyuyor ?ok rahat top oynuyor ba?ar?l?da oluyor adamlar,umut bulut dedi?in adam bile kul?b?nde bile oynayamazken milli tak?mda bizim en g?vendi?imiz oyunculardan daha fazla verim sa?l?yor, ben g?rd???m? s?yl?yorum bence bunun ?ncesiylede pek ilgisi yok oyuncuda bitiyor.Aslı Mehmet Giray Guvercin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli takimi senelerdir sadece gs li fb li ayni adamlardan olusturursan rahat oynarlar tabi. Ligde avrupada efsane isler yapan bizim takim oyuncularini en iyi oldugu donemde bile yedek tutup oynatmazsan boyle oluyor iste.Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermilli ma?larda sel?uk umut arda bu adamlar farkl? oluyor, ?ok istiyorum t?rede o?uzhanda cenkde oynas?n bizim ?ocuklar ta??s?n bayra?? ama yok abi ?l? topra?? var oyuncular?m?zda milli arenada ?ok stres yap?yolar, fenerin de?ilde ?zellikle gs nin top?ular? sanki antalyaya malatyaya oynar gibi oynuyor tuhaf.
Yorum Yap
-
futbolcular?m?z milli tak?m ma?lar?nda diken ?zerinde oynuyorlar. fb ve gs'nin futbolcular? kadar destek g?rmedikleri ?ok net g?z?k?yor. buda g?ven problemini ortaya ??kar?yor...avrupa ?ampiyonas?nda burak,ozan filan oynarlar. bizimkiler uefay?da kald?rsalar yedek olur. t?reye ?zld?m. 2 ma? ceza gelirse turnuvada ma? oynamadan geri gelir. umar?m 1 ma?la kurtar?r...
Yorum Yap
-
?ek ma??nda kanats?z bu ma? forvetsiz. 2 kritik ma?ta 2 k?t? taktik 2 k?t? futbol ama her ?eye at g?zl??? ile sonu? odakl? bakt???m?zdan saray soytar?s? gene kral olacak ba??m?zaAslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKoskoca 45 dakika forvetsiz oynatan bir imparator o yersennn...Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu fato? gene imparator diye an?lacak ya ona yan?yorum.
?imdi bilmem ka? milyon y?l daha milli tak?m?n ba??nda...
Eyy benim g?zel ?lkem....
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap