Torenin oynad??? mevkide bide volkan sen
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Kat?lamad???m?z b?y?k turnuvalar?n say?s?n? ben unuttum. Bu nas?l futbol be karde?imAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKat?ld??? her turnuvaya g?re Hollanda i?in de kafadan lider diyorduk. Futbol bu abi i?te.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi ben ?unu anlamad?m;
?zlanda ve ?ek Cumguriyeti'nin oldu?u grupta son ma?a play off oynama avantaj? ile girdik diye ba?ar?l? m?y?z ?
?u an bu ma?a ?u pozisyonda ??kmam?z ay?pt?r.
Yorum Yap
-
?u anda futbolcu olarak emre,volkan,melo neyse f.terim de ?yledir.Sadece bizim de?il bir ?ok tak?m taraftar?n?n antipatik buldu?u bir ki?iliktir.Futbolculuk d?nemine yeti?emedik ama emreden farks?z oldu?u s?ylenir hep b?y?klerimiz taraf?ndan.O y?zden normal bu tarz s?ylemlerin s?ylenmesi.F.Terimden daha ba?ar?s?z olan bir ?ok milli tak?m hocas? oldu ama senin dedi?in o kelimelerin ?o?u s?ylenmedi onlar i?in...Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEle?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorumAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Yorum Yap
-
Ada?s?niz diye "Fato?" dedi?imize mi k?z?yorsun :dAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEle?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorumAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Bizim laf?m?z o haysiyetsize :d
Emin ol ?ok daha fazlas?n? hak ediyor da hem toplum i?inde yak???k almayaca??ndan hem de forum kurallar? izin vermedi?inden s?ylenmiyor.
Yorum Yap
Yorum Yap