adamlar yard?r?yor top oynuyor bu adama bir de imparator diyorlar.
bu arada sayg? duru?unda terbiyesizlik yapanlar?n allah belas?n? versin ahlaks?zlar.
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Milli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Evet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.
Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
?u anda futbolcu olarak emre,volkan,melo neyse f.terim de ?yledir.Sadece bizim de?il bir ?ok tak?m taraftar?n?n antipatik buldu?u bir ki?iliktir.Futbolculuk d?nemine yeti?emedik ama emreden farks?z oldu?u s?ylenir hep b?y?klerimiz taraf?ndan.O y?zden normal bu tarz s?ylemlerin s?ylenmesi.F.Terimden daha ba?ar?s?z olan bir ?ok milli tak?m hocas? oldu ama senin dedi?in o kelimelerin ?o?u s?ylenmedi onlar i?in...
D??ar?da oynuyoruz gibi hale bak. Teknik direkt?rlerin en sevmedi?im y?n? tutucu olmalar?. Adam ?ek ma??na aldanm?? resmen. ??eride forvetsiz hele de Cenk gibi biri olmadan ma?a ??k?l?r m??
Akli s?ra Barcelona takti?iyle oynuyor k?sa paslasmalarka araya s?zacak antrenmanda ka? sefer ?al??t?n sen bu taktigi Bar?a 20-30 senedir bu sistemi oynamaya ?al???yor lan gerizekali ..
Mesajı göster
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Milli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Evet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.
Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
Ada?s?niz diye "Fato?" dedi?imize mi k?z?yorsun :d
Bizim laf?m?z o haysiyetsize :d
Emin ol ?ok daha fazlas?n? hak ediyor da hem toplum i?inde yak???k almayaca??ndan hem de forum kurallar? izin vermedi?inden s?ylenmiyor.
Yorum Yap