Torenin oynad??? mevkide bide volkan sen
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi ben ?unu anlamad?m;
?zlanda ve ?ek Cumguriyeti'nin oldu?u grupta son ma?a play off oynama avantaj? ile girdik diye ba?ar?l? m?y?z ?
?u an bu ma?a ?u pozisyonda ??kmam?z ay?pt?r.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Bizim laf?m?z o haysiyetsize :d
Emin ol ?ok daha fazlas?n? hak ediyor da hem toplum i?inde yak???k almayaca??ndan hem de forum kurallar? izin vermedi?inden s?ylenmiyor.
Yorum Yap
Yorum Yap