Kazakistan ve Letonya'n?n bulundu?u bu zay?f, 6 tak?ml? grupta bug?n kaybedersek 4. olacaz. Beni kimse ?ek Cumhuriyeti ve ?zlandan?n iyi tak?mlar oldu?una da inand?ramaz. Gayet vasat tak?mlar. Hollanda'nin hayati kaym??. Yemi?im o kabaday?n?n futbol bilgisini. Bir zahmet 3. olsun.
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Milli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Evet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.
Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Milli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Evet o kadar biliyor ki bu kolay gruptan can cekise cekise cikmaya calisiyoruz. Arkadasimiza gore hoca elestirilemez. Bence suan butun mahallesi bu kardesimizle gurur duyuyordur.
Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zleri. Ben s?zleri ne s?yleyenleri ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
Bunlar? ben s?yledim az bile s?yledi?imi d???n?yorum di?erlerini s?ylersem nopost al?r?m
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Ele?tirilmesinden ziyade "?erefsiz" "namussuz" "allah belan? versin" "haysiyetsiz" "yav?ak" "fato?" s?zlerine itiraz ediyorum. Ben bu s?zleri ne s?yleyenlere ne de bu forumun kalitesine yak??t?ram?yorum
Hakaretlere hayir ama Fatih Terim mafyatik bir kisidir. Bu tur tiplerin Turk futbolundan silinmesini temenni ediyorum.
Yorum Yap