Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - ?zlanda (1-0)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Emrah Akkurt
    yanıtladı
    T?re'yi Fatih terim yedek b?rakarak 2 ma?ta , T?re'yi ?ok h?rsland?rd?.
    T?re biliyordu ki sahadakilerden kendisi daha yetenekli.
    Kendini g?stermek istedi,o h?rsla gitti yanl?? bir hareket yapt? zamanlama hatas? ile.
    Bedeli a??r oldu.
    T?re h?rs?na yenilme.
    Senin ne kadar b?y?k bir futbolcu oldu?unu biz biliyoruz.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Uluta?
    yanıtladı
    t?re'nin yapt???n?n izah? yok, direkt aya??n? k?racakt? adam?n, 3 ma? ceza gelebilir ve turnuva kadrosuna al?nmaz bile.

bir hatayla kariyerini ?ok derinden etkilemi? olabilir ama maalesef t?re'de mental olarak ciddi eksiklikler var, belki kendine ?eki d?zen vermesine neden olur bu hata.

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    ?yi oldu k?rm?z kart Avrupa arenas?na ??kmas?n yoksa kaparlar mazallah. .

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı
    Biz bizim oyuncular i?in ?ok ??rp?n?yoruz fakat bizim oyuncular da bunu g?remiyorum malesef.

O?uzhan mesela ilk yar? ka?an bi pozisyonu var ?ok net at karde?im onu bizi 2 kat gururland?r.
    G?khan'?n yapt??? hareketin anlam? bile yok.Ne oldu ?imdi? Avrupa Kupas? yalan oldu en fazla s?kse yapacak oyuncumuz olmayacak gibi bir ?ey.

Milli tak?ma gelince ?ncelikle tebrik ederim ve ?ok mutluyum yaz?n avrupa kupas?nda bizimde olaca??m?zda dolay?.Mucizelerin tak?m? olduk Biz bu mucizelerle en az bi ?eyrek,yar? final daha yapar?z

Bir yorum yaz:

• Ahmet Canyurt
    yanıtladı
    Irma??n?n ak???na ?l?r?m TURK?YEM !!!

Bir yorum yaz:

• Omer Işıksal
    yanıtladı
    Marek Suchý Czech Republic vs Netherlands in qualifying (13 October 2015) Group stage first match
    G?khan T?re Turkey vs Iceland in qualifying (13 October 2015) Group stage first match

Bir yorum yaz:

• Ahmet Canyurt
    yanıtladı
    Cezalar?n affedilmesi olay? turnuvada finale ??kan tak?m olursa onun cezal? oyuncular? oynayabiliyor ..su durumda de?il benim bildi?im.

Bir yorum yaz:

• Bu?ra Gen?er
    yanıtladı
    G?khan geriye do?ru hareketlendi?inde rakip oyuncuyu g?r?nce eyvah dedim.Geli?inden belliydi k?rm?z?.Yaln?z ?ok sert m?dahaleydi.Ben de iki ma?tan fazla alaca??n? d???n?yorum.

Yaln?z bu elemelerdeki cezalar?n turnuvada ge?ersiz olmas? olay? kesin mi?Bana biraz mant?ks?z geldi.

Bir yorum yaz:

• Ali Akman
    yanıtladı
    T?rk d??manlar?na gelsin be . Helal olsun size ?ocuklar

Bir yorum yaz:

• Murat Yildirim
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Ben eleme oynayalim ve torenin cezadan yesin diye istedim letonysnin atmasini.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    i?te bu kafalar y?z?nden istanbula ma? verilmiyor bir dahada verilmesin ??nk? bu kafalar bitmez istanbul taraftar? tak?m taraftar? olmu? milli tak?m? falanda bitirmi?
    Git bi su ic sen. Nabzin yukselmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bir tane oyuncu i?in belki 10 sene sonra ad?n? bile hat?rlamayaca??m?z aa bizde sol a??kta bi t?re vard? o da ?ok iyi ?ocuktu diye arkada? ortam?nda tart??aca??m?z bir adam i?in koskoca ?lkenin milli tak??m?n?n turnuvaya direk kat?lmas?n? isteme letonyan?n atmas?n? iste nabz? y?kselen su i?ecek ben olay?m.komiksin valla mehmet ali.10 sene ?nce be?ikta?ta ve milli tak?mda oynayan oyuncular? nas?l and???m?z? hat?rla birde g?z?n?n ?n?ne world cup 2002 ve euro 2008 de ya?ad?klar?m?z? ve hala onlarla ilgili an?lar?m?z? nas?l anlatt???m?z? getir. kimin nabz? y?kselmi? anlars?n.senin gibi kul?p tak?m? ayr?mc?l??? yapan istanbul taraftarlar? y?z?nden istanbula ma? verilmiyor be?ikta? taraftar? ma? in?n?deyse tak?m yenilirse be?ikta? tezar?hat? yapar. kad?k?ydeyse fenerbah?e tezah?rat? yapar fenerbah?e taraftar?,galatasaray taraftar? daha beter volkana emreye k?f?r,ana avrat i?te t?m bunlar?n sebebi senin letonyan?n gol atmas?n? istedi?in zihniyetle ayn? zihniyettir.b?rak?n art?k milli ma?ta ahmeti,mehmeti,g?khan?,sel?u?u bu t?m ulusun milli tak?m?.

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sevinmedim valla.
    Peki.
    valla zeki sen ?ok kibars?n zorunam? gitti yi?it karde? hollandaya bir sana iki vatan hainleri sizi

En az Zeki kadar kibar?md?r; Te?ekk?rler

Bir yorum yaz:

• Mehmet Yasar Goynuk
    yanıtladı
    Erman Toro?lu nas?l h?rslanm??. ?lkede bu kadar s?k?nt? varken, biraz y?z?m?z g?lm??ken 2 saattir i?i g?c? b?rakt? T?re'ye sayd?r?yor, hemde ne sayd?rma, nefret i?eren, zaman zaman hakarete varan kelimelerle! Devam edin insanlara nefret tohumlar? ekmeye. B?yle adamlarda kabaday?l?kla prim yapmaya ?al???yor bir Allah'?n kulu da dur demiyor!!!

Bir yorum yaz:

• Mertcan Karacan
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• A.Sefik Cokgungor
    yanıtladı
    Bende fatih terimi ?ok sevmiyorum ama gercekten bugun milli takim herkesi cok mutlu etti ..
    Saygi duru? terbiyesizliginden dolayi , milli takima kusenleri anlamiyorum saygida duymuyorum
    ?u gunlerde az da olsa boyle seylere milletce sevinmek guzel bir duygu
    Fransada olmak her acidan guzel ora gitmek icin cok iyi sebeplerde var ; ersan tolga olcay kesin orda olabilmek icin dahada cok takima katki saglayacak
    Helal olsun milli takima

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    D?nyan?n en ?ansl? adam?n?n bir geseli olmas?... Bu da m? tesad?f?

Seni sevmiyorum sinyor Terim! Hakkaniyetli de?ilsin. Le? Ozan febe kontenjan?ndan 90 dk sahada tutuluyorsa (ayn? Ozan hasbel kader bize gelse milli ma?lar? en fazla yedek kul?besinden izleyece?ini ?ng?rmek kahinlik olmaz san?r?m), tak?m?n Arda ile beraber futbol zekas?na sahip 2 adam?ndan biri olan O?uzhan cart diye ??k?yorsa... Di?er bir le? ?akma cr7 h?rs?z Burak iyile?ir iyile?mez formay? kapacaksa, Cenk'in formay? kapmas? i?in a?z?yla ku? tutmas? gerekiyorsa kimse bana senin "adil" oldu?una inand?ramaz!

Ama sana ra?men 8 y?l aradan sonra b?y?k bir turnuvaya kat?lacak olmak ?ok g?zel!

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X