Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Hollanda | 3-0
??k?ş
X
-
kur fark?ndan 960 bin tl (san?r?m) ayl?k geliri var. asgari ?cretle ?al??an 1000 insan bu cahilin maa??n? anca al?yor. 1 ayda
-
Adam letonyay? yenemiyor ama kendine de laf getirtmiyor. isvi?re 80. dakikada 2-0 geride oldu?u ma?? 3-2 kazanm??.
Bir yorum yaz:
-
a??k ve net bu milli tak?m? desteklemiyorum
?lkede olan biten enes kanter gibi de?erlerin milli tak?ma siyaset kat?larak al?nmamas? futbolda zaten bunun ayyuka ??kt???n? biliyoruz
kas?m ay?nda ?lkeyi ve ?lkenin spor seviyesini ayaklar alt?na alanlarla birlikte bu Federasyonun gitmesini istiyorum
Tek istedi?im ve dua etti?im budur
Bir yorum yaz:
-
Form durumuna g?re Olcay O?uzhan nas?l 11 oynamaz? Haydi Cenk sistemimin adam? demeyebilir ona eyvallah ama bu formdaki Olcay'? be?en be?enme oynatmak zorundas?n... Milli Tak?m da oynatmak zorunda Be?ikta? da oynatmak zorunda... O?uzhan'?n ?st?ne kur tak?m? i?te neyi zor bu kadar bu i?in lafa gelive imparatormu? vs... G?nl?k 32.000tl kazanadursun biz yine gruplardan ??kamayal?m. Seneye yap?lan?yoruz aya??na 3-4 sene daha ge?er i?te ohh. ulan ?u akpnin ne ekme?ini yediniz be
Bir yorum yaz:
-
O kadar da de?il Fato? y?z?nden milli tak?ma kusecek de?ilim!!! Sald?r milli tak?m!!!
Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
San Marino ya daha fazla kan?m ?s?n?yor..
ne kadar antipatik tipler varsa milli tak?mda ... penalt?dan gol yiycekler hakk? yeniyor san marinomun
Bir yorum yaz:
-
Bu ma? tek bir oyuncumuzu oynat?rsan Letonya ma??nda g?rd???n tepkinin mislini g?r?rs?n bizden bay Gazman. Xel?uk'la, Umutla, Bat?ugol'le tak?lmaya devam sen. Haftan?n karmas?na g?re oynatmay?p i?leyen sistemini aksatay?m deme sak?n. Ve kimse kusura bakmas?n i?imde daha fazla tutamayaca??m; Sald?r Hollanda..!
Bir yorum yaz:
-
Aciyorum tv'yi yine sampiyonaya gidelimde rn azindan izliyecek gercekyen mac olsun diyorum.
Objektif bakamiyomuyum diyorum ama arkadas ayiptir.
Bugun 3 buyukler yerlilerini satisa koysa bizimkiler icin kapida siraya girerler ki transfer doneminde gorduk.
Ama hala bir oyuncu oynatilmiyor.
Yine pazar gunu yense keske dicez ama sahada yine tek besiktasli olmiyacak bi taraftanda kufur edecez
Bu arada umursmaasakta milli maclarda oyuncularin piyasa yapmasi icin cok onemli bi vitrin.
Oynamali oyuncularimiz.
Bir yorum yaz:
-
Be?ikta? d??man? birisinin y?netti?i milli tak?m benim milli tak?m?m olamaz... Sald?r Hollanda...
Bir yorum yaz:
-
Pek umut yok be abi. Zaten hakta etmedik bence bu turnuvaya gitmeyi. Yine kendimize tutacak tak?m arayaca??z Euro 2016'da anla??lan.
Bir yorum yaz:
-
Olcay oynayabilir volkan?n yerine.
T?re ats?n 1-2 tane morali yerine gelsin en az?ndan.
Bir yorum yaz:
-
Utanmadan birde oynamayan oyuncular vard? diyor.Aslı Ahmet Sinan Arslanturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4 y?la yak?n beraber oynayan ozi, olcay, g?khan ??l?s? varken. Kendi tak?m?nda oynamayan volkan, 3 ayl?k ma? temposu eksik arda. 3 haftada 4 gol atm?? cenk dururken burak ve umut.
Sonrada haydi ?ocuklar. yersen...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: