Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Hollanda | 3-0

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu ma?? al?r?z fatih terim ?lene kadar ayl?k bilmem ka? bin euro maa? ile kontrat uzat?r.
    kur fark?ndan 960 bin tl (san?r?m) ayl?k geliri var. asgari ?cretle ?al??an 1000 insan bu cahilin maa??n? anca al?yor. 1 ayda

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Adam letonyay? yenemiyor ama kendine de laf getirtmiyor. isvi?re 80. dakikada 2-0 geride oldu?u ma?? 3-2 kazanm??.

Bir yorum yaz:

• Burak Gul
    yanıtladı
    a??k ve net bu milli tak?m? desteklemiyorum
    ?lkede olan biten enes kanter gibi de?erlerin milli tak?ma siyaset kat?larak al?nmamas? futbolda zaten bunun ayyuka ??kt???n? biliyoruz
    kas?m ay?nda ?lkeyi ve ?lkenin spor seviyesini ayaklar alt?na alanlarla birlikte bu Federasyonun gitmesini istiyorum
    Tek istedi?im ve dua etti?im budur

Bir yorum yaz:

• Serhat Senel
    yanıtladı
    Form durumuna g?re Olcay O?uzhan nas?l 11 oynamaz? Haydi Cenk sistemimin adam? demeyebilir ona eyvallah ama bu formdaki Olcay'? be?en be?enme oynatmak zorundas?n... Milli Tak?m da oynatmak zorunda Be?ikta? da oynatmak zorunda... O?uzhan'?n ?st?ne kur tak?m? i?te neyi zor bu kadar bu i?in lafa gelive imparatormu? vs... G?nl?k 32.000tl kazanadursun biz yine gruplardan ??kamayal?m. Seneye yap?lan?yoruz aya??na 3-4 sene daha ge?er i?te ohh. ulan ?u akpnin ne ekme?ini yediniz be

Bir yorum yaz:

• ?mit Baki Erdem
    yanıtladı
    O kadar da de?il Fato? y?z?nden milli tak?ma kusecek de?ilim!!! Sald?r milli tak?m!!!

Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Serkan Guven
    yanıtladı
    San Marino ya daha fazla kan?m ?s?n?yor.. ne kadar antipatik tipler varsa milli tak?mda ... penalt?dan gol yiycekler hakk? yeniyor san marinomun

Bir yorum yaz:

• Sad?k M?s?rl?o?lu
    yanıtladı
    Bu ma? tek bir oyuncumuzu oynat?rsan Letonya ma??nda g?rd???n tepkinin mislini g?r?rs?n bizden bay Gazman. Xel?uk'la, Umutla, Bat?ugol'le tak?lmaya devam sen. Haftan?n karmas?na g?re oynatmay?p i?leyen sistemini aksatay?m deme sak?n. Ve kimse kusura bakmas?n i?imde daha fazla tutamayaca??m; Sald?r Hollanda..!

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Aciyorum tv'yi yine sampiyonaya gidelimde rn azindan izliyecek gercekyen mac olsun diyorum.
    Objektif bakamiyomuyum diyorum ama arkadas ayiptir.
    Bugun 3 buyukler yerlilerini satisa koysa bizimkiler icin kapida siraya girerler ki transfer doneminde gorduk.
    Ama hala bir oyuncu oynatilmiyor.
    Yine pazar gunu yense keske dicez ama sahada yine tek besiktasli olmiyacak bi taraftanda kufur edecez
    Bu arada umursmaasakta milli maclarda oyuncularin piyasa yapmasi icin cok onemli bi vitrin.
    Oynamali oyuncularimiz.

Bir yorum yaz:

• Turgut Istanbullu
    yanıtladı
    Be?ikta? d??man? birisinin y?netti?i milli tak?m benim milli tak?m?m olamaz... Sald?r Hollanda...

Bir yorum yaz:

• Fahri Capci
    yanıtladı
    tak?m de?il a.

Bir yorum yaz:

• Tolga Tokol
    yanıtladı
    Cenk 》Umut
    Olcay 》Volkan

Hollandayi yeneriz.

.

Bir yorum yaz:

• Tu?kan Tan?r
    yanıtladı
    Pek umut yok be abi. Zaten hakta etmedik bence bu turnuvaya gitmeyi. Yine kendimize tutacak tak?m arayaca??z Euro 2016'da anla??lan.

Bir yorum yaz:

• Serkan Guven
    yanıtladı
    Ne yapt? la bu Be?ikta?'?n ?ocuklar? size????

Bir yorum yaz:

• Murat Tosun
    yanıtladı
    Olcay oynayabilir volkan?n yerine.
    T?re ats?n 1-2 tane morali yerine gelsin en az?ndan.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Serin
    yanıtladı
    Aslı Ahmet Sinan Arslanturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    4 y?la yak?n beraber oynayan ozi, olcay, g?khan ??l?s? varken. Kendi tak?m?nda oynamayan volkan, 3 ayl?k ma? temposu eksik arda. 3 haftada 4 gol atm?? cenk dururken burak ve umut.

Sonrada haydi ?ocuklar. yersen...
    Utanmadan birde oynamayan oyuncular vard? diyor.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X