Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Hollanda | 3-0
??k?ş
X
-
aman bir daha istanbula gelmesinler ersin tak?m fenerlisi gsliye be?ikta?l?s? gsliye fenerliye k?f?r etmekten ma? izleyemiyor milli duygular? kaybettik istanbul seyircisinde milli tak?m ruhu bitmi? konyaya bak nas?lda sahiplendiler tak?m? istanbul seyircisi olsa letonya ma??nda onu bunu yuhlay?p tak?m? bitirirdik bu ma??da kaybederdik
-
Bence bundan sonra ?o?unlukla milli ma?lar anadoluda oynansin ..
Bir yorum yaz:
-
orda kalecinin en zay?f noktas?na (koltuk alt?na ) topu vurmas? tam bir usta i?iydi adam buram buram futbolcu sahada fark yaratan adam bastonlada oynasa oynas?n sonuna kadarAslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIyide ger?ekleri gormeyelim mi.Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalsiz, pili bitti denilen adam ilk gol?n asistini yap?yor, ikinci gol? de ?nemli bir efor sarfedip omuz omuza bir m?cadeleyi kazan?p gol? atan adam oluyor..
Herkes farkl? bir g?zle izliyor demek ki.gif)
?aka maka Barcelona'da oynayan top?u var Milli tak?m?m?zda
Acayip gururlan?yorum kendi ad?ma..
Letonya ma??na yanmamak elde de?il..
Ilk goldeki pasi atamayan barcaya gitmez. ?kinci gol ise tamamiyle kaleci hatas?.
Orda buraga vermesi gerekirdi
Bir yorum yaz:
-
R?dvan bile diyorki letonya ma??nda Oguzhan oynamaliydi ,ah terim ah..
Bir yorum yaz:
-
Yusuf abi a?mas? laz?m ama istiyorsan vpn falan deneyebilirsinAslı Yusuf Agdere tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryurt disindan gitmeye calistigim icin acmiyor buradan saol genedeAslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yusuf Agdere tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermaci internetten izleyebilecegimiz bi yer varsa ozelden link atabilirmi
http://www.showtv.com.tr/canli-yayin/showtv
Bir yorum yaz:
-
Tam oynamas? gereken yerde oynuyor. M?thi? etkili.Aslı Erkan Cavak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSuan oguzhan mevki olarak nerde oynuyor. Bizde oynadigi yerdemi.
Golde izledim baya baya forvet arkasi gibi kacmis
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Suan oguzhan mevki olarak nerde oynuyor. Bizde oynadigi yerdemi.
Golde izledim baya baya forvet arkasi gibi kacmis
Bir yorum yaz:
-
yurt disindan gitmeye calistigim icin acmiyor buradan saol genedeAslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yusuf Agdere tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermaci internetten izleyebilecegimiz bi yer varsa ozelden link atabilirmi
http://www.showtv.com.tr/canli-yayin/showtv
Bir yorum yaz:
-
Hollanda'da da hi? bi numara yok. Bunlar nas?l bu kadar k?t?
Bir yorum yaz:
-
aga o arda daki g?bek ne ?yle.. sergen de filan vard? g?bek ama ben b?yle nefes nefese kald???n? hi? g?rmedim ilk yar?da
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: