Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Hollanda | 3-0

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Alican Osanmaz
    yanıtladı
    V.Babacan, ?ener, Serdar Aziz, H.Balta, Caner, Sel?uk, Ozan, H.?alhano?lu, O?uzhan, Arda, Burak

Cillessen, Van der Wiel, De Vrij, Jeffrey Bruma, Riedewald, Blind, Klaassen, Sneijder, Narsingh, Depay, Van Persie

Bir yorum yaz:

• Metehan Onan
    yanıtladı
    Bast?m Hollanda'ya. 3. l?k ?ans? i?in kazanmak zorunda oldu?umuz bir ma?. Haydi Portakallar !

Bir yorum yaz:

• Alper Esen
    yanıtladı
    Oguzhan ilk 11 oynamayacaksa (ki Fatos oynatmaz), bu ma?i izlemenin benim a?imdan fazla bir anlami yok.

Bir yorum yaz:

• Bilal Gulsen
    yanıtladı
    T?rkiye'ye bast?m valla ba?ka t?rl? zevk vermiyor ma?

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    Fatih Terim'den memnunuz a??klamas? bekliyorum bizim ba?kandan...

Bir yorum yaz:

• Yildiray Kalay
    yanıtladı
    Mehmet A?arlar,Mesut Y?lmazlar sa?olsun uefay? rakipsiz ald?rd?lar,bu fato? ta kensini dew aynas?nda g?r?yor.."ben ders almam ders veririm" diye ukalal?k yapaca??na onurlu ?ekilde ben bu i?i bilmiyorun diye b?rak hocal???..
    Sen ?enol Hoca n?n ancak art?k??s? olursun ukala kabaday? bozuntusu seni...

Her daim Be?ikta?...

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu ma?? al?r?z fatih terim ?lene kadar ayl?k bilmem ka? bin euro maa? ile kontrat uzat?r.
    kur fark?ndan 960 bin tl (san?r?m) ayl?k geliri var. asgari ?cretle ?al??an 1000 insan bu cahilin maa??n? anca al?yor. 1 ayda
    adam?n g?nl??? 32 bin TL. ben evlenecem diye bu paray? 5 y?lda falan anca biriktirdim ortada bir ba?ar?s? olsa hakediyor diyecem o da yok. haram z?kk?m olsun. in?allah 3-4 tane atar hollanda da bir kez daha rezil r?sva olur toto?.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Can Turhan
    yanıtladı
    Hup Holland Hup

Bir yorum yaz:

• Serhat Bayat
    yanıtladı
    Fatih terimden nefret ediyorum ma? ba?layana kadar k?zsamda banane desemde ma? ba?lay?nca i?ler de?i?iyor milli tak?m?n kar??s?ndaki bir tak?m? destekleyemem

Bir yorum yaz:

• Ahmet Tutku Sedir
    yanıtladı
    haydi hollanda. Be?ikta? d??manlar? sizi

Bir yorum yaz:

• Bilal Gulsen
    yanıtladı
    Vala kaybedelim istiyorum. Bu seferde gruptan ??kamay?nca bu f.t be?ikta?l? oyuncularla doldurur kadroyu. bo?yere gider gelir bizimkiler

Bir yorum yaz:

• Tolga Sever
    yanıtladı
    Basketbol milli tak?m?n? neden herkes sahipleniyor da futbol milli tak?m?n? art?k kimse sallam?yor say?n tff ve fatih terim?

Bir yorum yaz:

• Kemal Erce Avaroglu
    yanıtladı
    Deveye sormu?lar misali

?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!

Bir yorum yaz:

• Cem Ko?
    yanıtladı
    Fato milli duygu falan b?rakmad? adamda.

Yer siyah,g?k beyaz!

Bir yorum yaz:

• Ahmet Timuçin
    yanıtladı
    aksam bi ihtimal hollandayi yensek te grubu 3. bitirebilecegimizi hic sanmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X