Aslı Erdem Bayram tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Letonya ( 1-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Gokhan Tekin Koca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu sezon gol? dahi olmayan Umut Bulut'un, 3 ma?ta 4 golle oynayarak muhte?em bir formu olan Cenk Tosun'a tercih edildi?i tak?m? desteklemiyorum...
Cenk'imizi ?zenin Allah bin belas?n? versin.
Forza BE??KTA?!
Yorum Yap
-
2de 2 yapamazsak Euro 2016'ya elveda diyebiliriz, ben art?k milli tak?m?m?z? turnuvalarda g?rmek istiyorum, son kat?ld???m?z turnuva 2008, ondan ?nceki 2002, terim 2014'e g?t?remedi, 2 ma?? kazanamay?p 2016'ya da g?t?remezse onurlu davran?p istifa edecek mi bakal?m, ya da s?rt?n? t?p??ye dayay?p ?at?r ?at?r astronomik maa??n? yemeye devam eder mi?
Yorum Yap
-
Aslı Baris Akalin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2de 2 yapamazsak Euro 2016'ya elveda diyebiliriz, ben art?k milli tak?m?m?z? turnuvalarda g?rmek istiyorum, son kat?ld???m?z turnuva 2008, ondan ?nceki 2002, terim 2014'e g?t?remedi, 2 ma?? kazanamay?p 2016'ya da g?t?remezse onurlu davran?p istifa edecek mi bakal?m, ya da s?rt?n? t?p??ye dayay?p ?at?r ?at?r astronomik maa??n? yemeye devam eder mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterher iki ma?ta konya da oynanacak dimi ?
Yorum Yap
-
Be?ikta?'a en b?y?k zarar? yine Be?ikta?l?lar veriyor, Fatih Terim Metin Tekin beyefendinin cevab?yla Cenk Tosun konusuna a??kl?k getirdi, neymi? milli tak?m haftan?n karmas? m?ym?? vs.
?u ma?ta eminim Cenk Tosun oynasa kesinlikle bo? ge?mezdi (hatta bizim Mersin ma??n?n kopyas? da olabilirdi), biliyorlar tabi, k?ymetli Burak'lar?n?n ilk 11'deki yerini tart??mal? hale getirmeye gerek yok.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe ba??ndaki adam?,ne de kenardaki hocas?n? g?nah?m kadar sevmesemde.Milli tak?md?r,destek ?art.Umar?m kazan?r?z.
Ba?ar?lar T?RK?YEM!
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBe?ikta?'a en b?y?k zarar? yine Be?ikta?l?lar veriyor, Fatih Terim Metin Tekin beyefendinin cevab?yla Cenk Tosun konusuna a??kl?k getirdi, neymi? milli tak?m haftan?n karmas? m?ym?? vs.
?u ma?ta eminim Cenk Tosun oynasa kesinlikle bo? ge?mezdi (hatta bizim Mersin ma??n?n kopyas? da olabilirdi), biliyorlar tabi, k?ymetli Burak'lar?n?n ilk 11'deki yerini tart??mal? hale getirmeye gerek yok.
Yorum Yap
Yorum Yap