hadi hollanda s?ra sende. onlara da kaybettik mi tamamd?r abbas yolcu.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Letonya ( 1-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertopalla oyun tutaca??na, oguzhanla 2.yi arasayd?n.
Letonyanin golunden once ki o hava topuna hemen duduk calarlardi faul diye.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Tipik Renkliler vs anadolu tak?m? mac? gibi oldu. Aradaki fark ise eyyamc? ezik tff hakemi yoktu. Ceza sahas? yak?ndan freekick mi dersin kartlar ile rakip tak?m? bezdirme mi dersin. Onlarda i?e yaramazsa cakma bir penalt? al sana ?c puan al sana ?ampiyonluklar. Sonra T?rk futbolu neden ba?ar?siz..
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece Fatih Terim'in futbolda sistem nam?na bir bok bilmedi?ine kanaat getirdim.
Yorum Yap
-
Neyse Arda kardesimiz mac eksigini kapatiyor ?Barcelona icin hazir olmali. Fatih Terim FB'nin yedekleri ve GS'nin copleriyle hedefe gidebilecegini saniyorsa feci halde yaniliyor. Bu arada cok samimi soyluyorum: uzulmek istedim ama uzulemedim. Cunku bu takimin temsil kabiliyeti yok. En azindan biz Besiktas'lilari pek temsil etmiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet G?rkan ?zl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSaray kovar yak?nda bu beyinsizleri .
T?pcu yatamaz bu gece.
Yorum Yap
Yorum Yap