S?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Anlad???m kadar?yla ?zmir sahipsiz. Kar??yaka veya G?ztepe'den biri belki de ikisi mutlaka s?per ligde olmal?. Allah'tan Alt?nordu var da oradaki futbolcu potansiyeli bir nebze de?erlendiriliyor.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.
Yorum Yap
-
Konu biraz daha taraftarlarla ilgili. Adanaspor ve Malatyaspor dost/karde? kul?pler. Gayet taraftar gruplar? her ma?? i? i?e izleyen iki karde? kul?p hatta. Bu sebepten sezon i?inde Adana'da oynanan ADS-Malatya ma??nda birka? Malatyal? taraftar h?rpalanm??t? ve birka? g?nd?r taraftar?n yo?un bask?s? vard? kul?be, tesisleri a?may?n Ads'ye kulland?rtmay?n vs diye. Valinin ki?isel bir karar? oldu?unu sanm?yorum biraz da mecbur b?rak?ld? gibi bu karara. Yani y?netimlerin de g?r???p konu?mas? laz?md? Ads y?netimi b?yle sorunlar?n sezon i?inde oldu?unu bilerek ve tart??ma ortam? olu?aca??n? tahmin etmi? olmal? Malatya'ya gitmeden. Adana-Elaz?? da ?ok uzak bir mesafe de?il sonu?ta, kamp yapmak i?in Malatya'y? tercih etmek b?yle bir atmosferde ne derece do?ru o da tart???l?r. ?stenmedi?in yerde kampa girmek de pek ho? de?il sonu?ta. Taraftar?n y?netime, y?netiminde validen ricas? sonucu b?yle bir karar al?nd? galiba.Aslı Sezgin D?bek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermalatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
Yorum Yap
Yorum Yap