S?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?per Lig'de b?y?k ?ehirlerin tak?mlar?n?n da olmas? gerekiyor bana g?re.Bu y?zden Adanspor'un y?llar sonra tekrar s?per lige ??kmas?na sevindim.Di?er Adana tak?m? Demirspor'un da tekrar S?per Lig'e ??kma ihtimali var. ?stanbul'dan 5, Ankara'dan 2 , Bursa'dan 1 , Trabzon'dan 1 , Antalya'dan 1 (belki 2) , Adana'dan 1 (belki 2) tak?m olacak. Ama aralar?ndaki en b?y?k eksikli?i herkes farketmi?tir.?lkemin en g?zel ?ehirlerinden biri olan ?zmir'de Bucaspor'dan sonra y?llard?r s?per lige tak?m ??karamamas? ?ok ?z?c?.
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin D?bek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermalatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
Yorum Yap
Yorum Yap