Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

PTT 1. Lig - 15/16 sezonu

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Giresun Alanya'nin direk lige cikmasini engelledi, Alanya da 94- dakikada attigi gol ile "bana yoksa sana da yok" der gibi playoff disina itti...

Yorum Yap

Aslı Deniz.Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Giresun Alanya'nin direk lige cikmasini engelledi, Alanya da 94- dakikada attigi gol ile "bana yoksa sana da yok" der gibi playoff disina itti...
      Bal?kesir 95'te yedi. San?r?m onlar playoff d??? kal?yordu. 96'da att?. Acaip final oldu.

Yorum Yap

Karab?k direk lige ??kt?.

Playoff:
        Alanya
        Adana Demir
        Bal?kesir
        Elaz??

Yorum Yap

Alanya oynad??? futbolla hakediyor lige ??kmay? att?klar? ilk gol Besiktasin att??? gol gibiydi...

Yorum Yap

Karab?k deplasman? daha yak?n.2 antalya tak?m?na gerek yoktu.Ho?geldin karab?k.

SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Playoff nerde ne zaman oynanacak ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Ben hep diyordum, hangi sehirin takimi cikmis benim icin ?nemi yok, yeter ki adam gibi stadi/zemini olsun...

Karab?k iyi oldu

Yorum Yap

Bal?kesir-1461 Trabzon ve Giresun-Alanya ma?lar? uzun y?llar unutulmaz.

?u 4 tak?m aras?ndan sadece bir tanesinin y?z? g?ld?; ama o da playoffu ge?emezse bir i?e yaramayacak.

Yorum Yap

S?per Lig i?in Sald?r Adanademir!!!

Yorum Yap

Son 5 dk s?perdi. Helal olsun hepsine

Yorum Yap

Vay be 1 sene aradan sonra Be?ikta?'?m tekrar Karab?k'e geliyor .s?per lig ?ehre ayr? bir heyecan kat?l?yordu ?ok iyi oldu Tebrikler Karab?k. Ada'na Demir - Bal?kesir finali bekliyorum ben play off.Adana Demir yak???r s?per lige .

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi

Yorum Yap

Aslı Tunahan Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          Vay be 1 sene aradan sonra Be?ikta?'?m tekrar Karab?k'e geliyor .s?per lig ?ehre ayr? bir heyecan kat?l?yordu ?ok iyi oldu Tebrikler Karab?k. Ada'na Demir - Bal?kesir finali bekliyorum ben play off.Adana Demir yak???r s?per lige .

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
                          biletleri ayarlay?n ba?kan..izin al?p gelecem karab?k'teki ma?a..

Yorum Yap

malatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun

Yorum Yap

Aslı Sezgin D?bek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              malatya valisi elaz?? ma?? i?in malatyaya gelen demirspor'u ?ehir d???na atm?? bu ne kepazelik ve basiretsizliktir yaz?k olsun, 30 ki?iyi koruyamayan bir devlete yaz?klar olsun
                              olay tam olarak nedir?

Yorum Yap

Bence Ads ve Alanya final oynar. ?n?allah Ads S?per Lig'e ??kar.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X